Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Αυτά φέρνει η λαθρολάγνα πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ... Ο Δήμαρχος της Βέροιας υποσχέθηκε αλβανικά σχολεία στην πόλη...!!!

Την στιγμή που στην Βόρειο Ήπειρο τα ελάχιστα ελληνικά σχολεία υπολειτουργούν ο προοδευτικός Δήμαρχος της Βέροιας υποσχέθηκε την ίδρυση αλβανικού σχολείου. 

Συνάντηση με τον δήμαρχο Βέροιας, Κ. Βοργιαζίδη, οι Αλβανοί διπλωμάτες  Pavlina Ylli και Artur Porpollogu, στον οποίο έθεσαν επιτακτικά κάποιες απαιτήσεις τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η περιοχή της Βέροιας και γενικότερα της Ημαθίας, κατοικείται από μεγάλο αριθμό ατόμων αλβανικής καταγωγής».
Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, ο "προοδευτικός" δήμαρχος Βέροιας συμφώνησε σε όλα τα αιτήματα των Αλβανών, δηλώνοντας τους ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να....
ιδρυθεί αλβανικό σχολείο στην περιοχή. Επίσης, στο θέμα των μετακλητών εργατών γης, οι οποίοι κατακλύζουν κάθε καλοκαίρι την περιοχή της Ημαθίας, ο ευαίσθητος στα θέματα των αλλοδαπών, δήμαρχος,υποσχέθηκε να πιέσει το Υπουργείο Ανάπτυξης ώστε να απλουστευθούν οι διαδικασίες για την έκδοση αδειών εργασίας για τους Αλβανούς, ξεχνώντας ότι στα όρια του Δήμου του υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι Έλληνες, οι οποίοι θα μπορούσαν να εργαστούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στα χωράφια της περιοχής, δίνοντας μια οικονομική ανάσα στις οικογένειες τους. Ο κάμπος της Ημαθίας θεωρείται από τους πλέον εύφορους της πατρίδας μας, με μεγάλη ποικιλία καλλιεργειών, οι οποίες θα μπορούσαν να προσφέρουν εργασία σε χιλιάδες Έλληνες ανέργους.
Ταυτιζόμενος απόλυτα με τις λαθρολάγνες αντιλήψεις της κυβέρνησης, ο αξιότιμος δήμαρχος Βέροιας μάλλον μπέρδεψε τον ρόλο του και αποφάσισε να αναλάβει καθήκοντα Υπουργού Εξωτερικών, συμφωνώντας με όλα τα αιτήματα των Αλβανών.
Την ίδια ώρα που ο δήμαρχος Βέροιας χαριεντίζονταν με τους Αλβανούς διπλωμάτες και τους υπόσχονταν σχολεία, υπάρχουν ελάχιστα ελληνικά σχολεία στη μαρτυρική Βόρεια Ήπειρο και αυτά υπολειτουργούν. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, που αποτελεί ιδρυτικό κείμενο της Αλβανίας, είναι υποχρέωση του αλβανικού κράτους η απρόσκοπτη παροχή ελληνικής παιδείας στα παιδιά της Ελληνικής Μειονότητας. Ακόμα χειρότερη βέβαια είναι η συμπεριφορά του νεοελληνικού ψευδοκράτους, που διαθέτει κονδύλια μόνο για τους «ταλαίπωρους» και «κατατρεγμένους μετανάστες».
Χιλιάδες Έλληνες της προαιώνιας αυτής ελληνικής γης τρομοκρατούνται από το αλβανικό κράτος, πολλοί από αυτούς ξυλοκοπούνται και απειλούνται από έμμισθους παρακρατικούς εγκληματίες. Κάποιοι άλλοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα χωριά τους, εκβιαζόμενοι από Κοσοβάρους εποίκους και απογόνους των εγκληματιών Τσάμηδων.
Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων «επιφανών» της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο δήμαρχος Βέροιας κέρδισε επάξια μια θέση στον θίασο των Μπουτάρη και Καμίνη, αποδεικνύοντας ότι όπως και η ευτραφής προκάτοχος του, δεν πάσχει από έλλειψη δημοκρατικότητας και ξενολαγνείας. Κάποιος θα πρέπει να υπενθυμίσει στον αξιότιμο δήμαρχο ότι η εκλογή του στο αξίωμα έγινε από τους κατοίκους της Βέροιας και όχι από αυτούς του Ελμπασάν.

Χλωρίδης Θοδωρής, Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας