Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΖΩΗ....Η ΓΡΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α

Η Χριστοδουλοπούλου στα χνάρια του Δένδια… Δεν απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, ξεφτιλίζοντας τον κοινοβουλευτικό έλεγχο! 
Πρέπει να της τραβήξει το αυτί η Κωνσταντοπούλου γιατί εμποδίζει την ομαλή λειτουργιά της Βουλής

Γράφει ο Αντίοχος
Με αφορμή την επικείμενη Δίκη του Αιώνα, η υπουργός προσέλκυσης και τακτοποίησης (στέγασης, διατροφής, ευρέσεως εργασίας, κ.τ.λ.) λαθρομεταναστών Χριστοδουλοπούλου, απέστειλε έγγραφο στη βουλή μετά από ερώτηση για τον κίνδυνο εξάπλωσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα από τον πολιτικό κρατούμενο Γ. Λαγό, στο οποίο ανακοινώνει πως δε θα απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής «για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση»!

Πρόκειται βεβαίως για συνέχεια της γνωστής τακτικής του Δένδια και άμεση συμμόρφωση στην απαίτηση αριστεριστών κατευθυνόμενων από τον φον Δημητράκη Ψαρρά (του οποίου το τελευταίο πόνημα κατά της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτήθηκε από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή από την φράου Μέρκελ…), η οποία διατυπώθηκε σε κάποια από τις τελευταίες συνάξεις τους με θέμα τη Δίκη και ήταν η εξής: «Απαίτηση κάθε δημοκράτη: να μην απαντάνε οι νέοι υπουργοί στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής».
Μάλιστα, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα ο (υποβολέας της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης»…) φον Δημητράκης, αναρωτιόταν «Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ;» και το έθετε ως ζήτημα υψίστης πολιτικής σημασίας, υπό την έννοια κυβερνητικού «μηνύματος» προς τη δικαιοσύνη, για να φερθεί μεροληπτικά κατά της Χρυσής Αυγής: «Η σχετική απόφαση ανήκει στον πρωθυπουργό και σε κάθε υπουργό ξεχωριστά. Από την κατάληξη αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί και το μήνυμα που επιθυμεί να στείλει προς τη Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ».
Και βέβαια, η Χριστοδουλοπούλου μπορεί τώρα να μην απαντάει στις ερωτήσεις των βουλευτών μας, αλλά πολύ σύντομα θα ’ρθει η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα έργα της ενώπιον του πιο μεγάλου κριτή στις δημοκρατίες: του ελληνικού λαού!
Εκτός κι αν εκτός από την ουσιαστική κατάργηση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, αποφασίσουν οι συστημικοί να προχωρήσουν σε ακόμα πιο… δραστικά μέτρα: στην κατάργηση και του ίδιου του λαού!