Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ - ΓΕΡΜΕΝΗ - ΛΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η. Παναγιώταρος: "Απαιτείται δυνατός στρατός και καμία υποχώρηση στα Εθνικά ζητήματα"
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά είχε κάνει σημαία της ρητορικής του το σκίσιμο του μνημονίου και τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Παρά ταύτα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει ήδη τις πρώτες «κωλοτούμπες» και ετοιμάζει τον ελληνικό λαό για την συνέχιση της μνημονιακής πραγματικότητας, έστω και με διαφορετική ονομασία.
Μια άλλη ομολογία του υπουργού οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως το  70% του μνημονίου είναι σωστό και πρέπει να εφαρμοστεί. Όσον αφορά το κατοχικό δάνειο, ο υπουργός δεν κατάφερε να ψελλίσει λέξη μπροστά στον Σόιμπλε.

Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει βήμα πίσω από τις θέσεις της. Απαιτεί δυνατό στρατό και καμία παραχώρηση στα εθνικά ζητήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας και για το ζήτημα της Κύπρου.

Γ. Γερμενής: "Καμία υποχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας μας"

Ο Συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών τόνισε ότι σήμερα υπάρχουν ακόμα πολιτικοί κρατούμενοι, καθώς η προηγούμενη συγκυβέρνηση έβαλε στην φυλακή βουλευτές με μαφιόζικο τρόπο. Είναι αναγκαίο, λοιπόν, να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη στην Χώρα μας και να βρίσκεται η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος και πάλι στα έδρανα. Η Χρυσή Αυγή έκανε πολιτικό αγώνα έχοντας τον Αρχηγό και τους Βουλευτές της στην φυλακή.
Όσον αφορά τις προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή συμφωνεί με αρκετές και θα τις στηρίξει, αρκεί πραγματικά να έρθουν ως νομοσχέδια στην Βουλή. Η Χρυσή Αυγή, όμως, είναι κάθετα αντίθετα σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας μας. Η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση σ’ αυτό.
Στο άλλο σημείο που διαφωνεί πλήρως ο Λαϊκός Σύνδεσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στο θέμα της Κύπρου. Στην πραγματικότητα είμαστε ένα Έθνος χωρισμένο σε δύο κράτη. Η Χρυσή Αυγή ζητάει εφαρμογή ενιαίου αμυντικού χώρου και σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ θα ισοδυναμεί σε ένωση με την Κύπρο.  
Τέλος, ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν δίνει ιθαγένεια, παρά μόνο υπηκοότητα. Αντίθετα, η νέα κυβέρνηση θέλει να δώσει ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών. 

Γιάννης Λαγός: Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των σκευωρών
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός που βρίσκεται προφυλακισμένος εδώ και 17 μήνες από το καθεστώς Σαμαρά τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.
Αρχικά αναφερόμενος στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, μίλησε για τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής επισημαίνοντας ότι όλοι οι βουλευτές του κόμματος όπως και ο Αρχηγός μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκος διώκονται χωρίς στοιχεία και όλη η στημένη δικογραφία βασίζεται στις πύρινες ομιλίες τους.
Κατήγγειλε την υποκρισία του αντισυνταγματικού τόξου που απαξιώνει την βούληση 400.000 Ελλήνων που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι βιώνουν τον μεγαλύτερο ρατσισμό των τελευταίων 40 ετών.
Σχετικά με τις εξαγγελίες του Τσίπρα για την ΕΥΠ είπε ότι θα στηριχθούν από την Χρυσή Αυγή γιατί οι Εθνικιστές είναι αυτοί που τόσα χρόνια και τόσους μήνες βίωσαν τις μεθοδεύσεις τις μηχανορραφίες, τις παρακολουθήσεις των βουλευτών μας με σκοπό περιθωριοποιηθούν και να φυλακιστούν.
Κλείνοντας απάντησε στους Κκέδες που ζητούν να ελεγχθούν οι λίστες φοροδιαφυγής πράγμα το οποίο ζητάει και η Χρυσή Αυγή, αλλά δεν δέχεται τον έλεγχο από το κράτος για τα οικονομικά του. "Το ΚΚΕ είναι παραπάνω από το κράτος;" είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας παράλληλα την πώληση της συχνότητας του 902 μέσω off-shore σε ιδιώτες. 

http://www.xryshaygh.com/