Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Η Βρετανία δεν στηρίζει τη διάσωση λαθρομεταναστών στη Μεσόγειο! Οι Βρετανοί είναι οι ηλίθιοι και εμείς οι έξυπνοι προφανώς....

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι δεν υποστηρίζει ούτε θα υποστηρίξει ποτέ τις επιχειρήσεις στη Μεσόγειο για έρευνες και διάσωση μεταναστών που προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη!

Η ανακοίνωση του Φόρεϊν Όφις εκδόθηκε λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του βρετανού υπουργού Άμυνας Μάικλ Φάλον ότι πολλές περιοχές της Βρετανίας είναι «υπό την πολιορκία» μεταναστών.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε πως η θέση της κυβέρνησης διατυπώνεται στην απάντηση που είχε δοθεί πρόσφατα στη Βουλή των Λόρδων από την υφυπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας, Τζόις Ανελάι.


"Δεν υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που διεξάγονται στη Μεσόγειο» είχε διαμηνύσει η Τζ. Ανελάι στην απάντησή της, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής των Λόρδων. Είχε επισημάνει ότι η θέση της κυβέρνησης Κάμερον είναι να επικεντρωθεί στις χώρες προέλευσης και να αγωνιστεί εναντίον όσων εξασφαλίζουν τον λαθραίο διάπλου των μεταναστών. Πιστεύουμε ότι αυτές οι επιχειρήσεις δημιουργούν έναν ακούσιο 'παράγοντα έλξης', καθώς ενθαρρύνουν περισσότερους μετανάστες να επιχειρήσουν τον επικίνδυνο διάπλου της θάλασσας και οδηγούν συνεπώς σε περισσότερους τραγικούς και άχρηστους θανάτους» υποστήριξε η υφυπουργός Εξωτερικών."
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Την ίδια στιγμή στο Αιγαίο, εμείς ως εξυπνότερος λαός  από τους βρετανούς, όχι μόνο περισυλλέγουμε τους τζιχαντιστές (γιατί περί τέτοιων πρόκειται στην ουσία) από τα χωρικά μας ύδατα αλλά οι Τούρκοι που μας τους στέλνουν μας έχουν πιάσει εντελώς κότσους και μας ειδοποιούν να σπεύσουμε να περισυλλέξουμε λαθρομετανάστες ακόμα και από τα τουρκικά χωρικά ύδατα με άδεια τους και να τους φέρουμε σώους και αβλαβείς στην δική μας χώρα!!!!! Αυτά μόνο στο Ελλαδιστάν....
http://ygro-pyr.blogspot.gr/