Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ "ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ...ΘΑ ΜΑΣ "ΠΕΘΑΝΕΙ" Ο ΑΤΙΜΟΣ.
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στον Έβρο είδε από κοντά το αποτρεπτικό εμπόδιο, "φράχτη", για την είσοδο των μεταναστών, που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος του Έβρου και αμέσως μετά δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα αποτελέσματά του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά ως προς την αποτροπή της διέλευσης παράτυπων μεταναστών, που είχε αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις.

 "Αυτό έχει πια αποτραπεί. Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει. Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός" τόνισε ο κ. Σαμαράς.


   ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ...ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΥΡΩ...ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ.
ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ :