Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΝΑ ΑΛΕΘΕΙ ΓΥΜΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ....ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
«Οφείλαμε να ελέγξουμε καλύτερα τις εικόνες που μπήκαν στο βιβλίο» σημείωσε ο κ. Σωτήρης Γκλαβάς, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τη φωτογραφία με το μπλέντερ, στο οποίο περιέχονται άνθρωποι και η οποία διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια στο βιβλίο της Ε’ Δημοτικού.
Ο κ. Γκλαβάς σημείωσε ότι έχει δώσει εντολή από χθες να φύγει η επίμαχη φωτογραφία από την ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου. «Η φωτογραφία ήταν πολύ μικρή, χρειάζεται κάποιος να χρησιμοποιήσει μεγεθυντικό φακό για να αντιληφθεί ότι το περιεχόμενο του μπλέντερ είναι άνθρωποι» σημείωσε ο πρόεδρος...
του Ινστιτούτου υπογραμμίζοντας ότι ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι δέκα χρόνια κανείς δεν είχε αντιληφθεί την εικόνα. 
«Ήταν ένα τεράστιο λάθος, ηλεκτρονικά έχει ήδη διορθωθεί» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι το εν λόγω εγχειρίδιο έχει πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές.
ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ