Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
Από Χρυσή Αυγή : 
Κατέπεσε άλλο ένα κομμάτι της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής

Τελείωσε επιτέλους η παρωδία με τη δίκη των Συναγωνιστών από το Μεσολόγγι για τους περιβόητους «πάγκους», εις εκ των οποίων ήταν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνεδρίαση προ μηνών και αναβλήθηκε πραξικοπηματικά,
 προκειμένου να βρεθούν νέοι μάρτυρες, ώστε να αντικαταστήσουν τους προηγούμενους.

Εν τέλει σήμερα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση και οι «νέοι μάρτυρες» που είχαν κληθεί ήταν παντελώς ανεπαρκείς, σε σημείο που ήταν άχρηστοι για τους κατήγορους. Επρόκειτο για ανθρώπους που κατέθεσαν βάσει του βίντεο και των υποθέσεων που έκαναν περί της υποθέσεως, αγνοώντας προφανώς ότι η γνώμη τους δεν έχει νομική αξία.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι μετά από πολύωρη ταλαιπωρία, η πρόταση του Εισαγγελέα και η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν πανηγυρικά αθωωτική, αφού κανείς δεν αναγνώρισε κανέναν και δεν μαρτυρήθηκε ουδεμία έκνομη πράξη.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, που αποτελεί μέρος της περιβόητης δικογραφίας για την «εγκληματική οργάνωση», αποδεικνύει την σαθρότητα του κατηγορητηρίου εναντίον του Αρχηγού, των Βουλευτών και των Στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρίσκονται στην φυλακή «με εντολή Σαμαρά» και λόγω της δράσεως του γνωστού «περιβάλλοντος Μπάμπη».

Δηλώσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση


Την είδηση για την αθώωση του Κώστα Μπαρμπαρούση και των υπόλοιπων Συναγωνιστών ΔΕΝ πρόβαλε κανένα ελεγχόμενο υπερχρεωμένο τσοντόκαναλο σε αντίθεση με τα ψευδή και συκοφαντικά ρεπορτάζ που έδειχναν τότε!