Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΜΟΥΓΚΑ!!!
Επεισόδια έλαβαν χώρα το πρωί του Σαββάτου στο μνημείο ομάδικού τάφου στα Γιαννιτσά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης των 120 Γιαννιτσιωτών που εκτελέσθηκαν στις 14 Σεπτέμβρη 1944 από τους ναζί.
Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ομάδα ατόμων από μπλοκ της αριστεράς διαμαρτυρήθηκε με συνθήματα και επιχείρησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγο.
Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο σημείο απέτρεψε την κλιμάκωση των επεισοδίων ενώ οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή δύο διαδηλωτών οι οποίοι στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία καταφέρεται με έντονο ύφος κατά του Δημάρχου Πέλλας τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τη "βεβήλωση" του μνημείου από την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


TAXALIA