Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!


ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ. 
iefimerida.gr
Τα τελευταία 100.000 ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία του κόμματος και αποτέλεσαν μέρος των χρημάτων από την τρίτη δόση του 2012 που ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ, δεσμεύτηκαν με δικαστική απόφαση του πρωτοδικείου, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στο δικαστήριο είχε προσφύγει ταξιδιωτικό γραφείο για τη διεκδίκηση 240.000 ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει στη θητεία του ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο ερευνάται από την εισαγγελία καθώς φέρεται να είχε μονοπώλιο στα ταξίδια του υπουργείου Εξωτερικών.


Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι επικρατεί πανικός στο επιτελείο Βενιζέλου καθώς στα δικαστήρια απειλεί να προσφύγει και πάλι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους για τα οφειλόμενα ενοίκια.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις και οι στενοί του συνεργάτες του προτείνουν το κόμμα να χρεοκοπήσει και να πάψει να υφίσταται έτσι ώστε να απελευθερωθεί από όλα του τα χρέη. «Σενάρια για αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ τίθενται επί τάπητος λόγω οικονομικής χρεοκοπίας του κόμματος μετά το μπλοκάρισμα στα 100.000 ευρώ του ταμείου με δικαστική απόφαση» γράφει η εφημερίδα.