Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ: ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΤ3 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ".


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
http://paspartoy.blogspot.gr
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το "Νταβατζιλίκι" του ΠΑΣΟΚ στο...μαγαζί του δικαιολογείται...Η ψήφος σας ξανά στους...νταβατζήδες είναι ποινικό αδίκημα
Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη. Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Γεγονός" την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη. Η τελευταία καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που φέρεται να ζήτησε "να έρθει κάποιος" να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη:

"Δεν θ' αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ΓΕΓΟΝΟΣ στις 31-5-2013, στην οποία ήταν φιλοξενούμενη η κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Αδιάψευστοι μάρτυρες είναι η τηλεόραση, οι τηλεθεατές, οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής για τις συνθήκες στις οποίες διεξήχθη η συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...
Θα περιοριστώ στο να καταγγείλω την κ. Αλ Σάλεχ για τον εκφοβισμό που επιχείρησε σε βάρος μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Η απαίτησή της να «έρθει κάποιος υπεύθυνος για να με βάλει στη θέση μου» κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τον ρόλο της κ. Αλ Σάλεχ ως υπέρμαχης της δημοκρατίας και του αγώνα κατά του φασισμού.
Θα υπενθυμίσω στην κ. Αλ Σάλεχ ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι «γκαρσόνι για να το απειλεί ο εκκεντρικός πελάτης με παράπονα στον υπεύθυνο του καταστήματος!»
Ο δημοσιογράφος, και δη της Δημόσιας Τηλεόρασης, δεν εκφοβίζεται, δεν υποκύπτει σε απειλές-πολλώ δε μάλλον ενός εκπροσώπου κόμματος- και σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής τους. Κανένα προσωπικό στυλ ενός πολιτικού προσώπου δεν μπορεί να αποτελέσει πολιτικό άλλοθι για όλα τα παραπάνω.
Θεοδώρα Αυγέρη
Δημοσιογράφος στην ΕΡΤ3
* Η επιστολή μου αυτή αποτελεί και την καταγγελία μου προς την ΕΣΗΕΜΘ".