Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΕΔΩΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.



(ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ νάνο ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ)
ΟΣΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...
iefimerida.gr
Πακιστανός υπάλληλός τους ο δολοφόνος του ζευγαριού στο Αλιβέρι - Ανατριχίλα προκαλεί ο τρόπος που τους σκότωσε.
Στην εξιχνίαση του διπλού στυγερού εγκλήματος στο Αλιβέρι προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.. Δράστης είναι ο 23χρονος Πακιστανός που εργαζόταν για τον γυναικολόγο και την σύζυγό του, στη βίλα ζευγαριού στην Εύβοια.
Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι για... λίγα ευρώ. Συγκεκριμένα ο 23χρονος φέρεται να επισκέφτηκε το ζευγάρι με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάρει τα πράγματά του. Η γυναίκα ανυποψίαστη του άνοιξε και εκείνος τη σκότωσε χτυπώντας τη με έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι.


Στη συνέχεια πήγε στον άτυχο γυναικολόγο που είχε ξαπλώσει και αφού αποπειράθηκε να τον πνίξει, του κάρφωσε στην καρωτίδα ένα σκουπόξυλο.

Ολα αυτά για να τους αρπάξει 120 ευρώ και τις πιστωτικές τους κάρτες.

Η δολοφονία, σύμφωνα και με τον ιατροδικαστή πρέπει να έγινε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε την Κυριακή από την κόρη του ζευγαριού που αδυνατούσε να τους βρει στο τηλέφωνο.

Οι άνδρες της αστυνομίας έφθασαν αμέσως στο σημείο, πήδηξαν τη μάντρα και αμέσως βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα: Την 54χρονη γυναίκα να κείτεται νεκρή στην πίσω αυλή.

Ανήσυχη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα. Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο στην κρεβατοκάμαρα και τον 56χρονο γυναικολόγο.

Το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη. Το σπίτι αλλά και η εξωτερική πόρτα ήταν κλειδωμένες, αφού ο δράστης είχε κλειδώσει και είχε πάρει μαζί του τα κλειδιά.

Μαζί με τον 23χρονο Πακιστανό συνελήφθησαν ακόμα έξι ομοεθνείς του για υπόθαλψη εγκληματία.