Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ; Απεργία πείνας μέχρι θανάτου ζήτησαν από τους πακιστανούς ο Τζαβέντ Ασλάμ και ο Πέτρος Κωνσταντίνου.

Απεργία μέχρι θανάτου ζήτησε από τους Πακιστανούς ο Τζαβέντ Ασλάμ μαζί με τον Πέτρο Κωνσταντίνου με δηλώσεις τους στον ΑLPHA.
Σε απεργία πείνας προχωρούν μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα, ήδη από το Σάββατο.
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κίνηση "Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή".

 
Την Κυριακή, δύο από τους απεργούς πείνας αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν. Συγκεκριμένα, ο ένας χρησιμοποίησε ένα σπασμένο τζάμι, με το οποίο έκοψε το λαιμό του και ο δεύτερος κατάπιε ένα μπουκάλι σαμπουάν, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Η ΚΕΕΡΦΑ κάλεσε σε αντιρατσιστική διαδήλωση στις Αχαρνές, στην πλατεία Αγιου Γεωργίου, το απόγευμα της Κυριακής. Επίσης αντιπροσωπεία της θα μεταβεί στην Αμυγδαλέζα για να ζητήσει άδεια επίσκεψης στους απεργούς πείνας, μαζί με ομάδα γιατρών και δικηγόρων.
"Δύο απεργοί πείνας από τις εκατοντάδες που ξεκίνησαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Αμυγδαλέζας προχώρησαν σήμερα το πρωί σε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο ένας στο Μπλόκ 13 χρησιμοποίησε σπασμένο τζάμι από το παράθυρο και έκοψε το λαιμό του. Ο δεύτερος ήπιε ένα μπουκάλι σαμπουάν. Περίμεναν με τις ώρες ασθενοφόρο. Δεν γνωρίζουμε τη εξέλιξη της υγείας τους", αναφέρεται σε ανακοίνωση της κίνησης.
Επίσης, την Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κοινοτήτων μεταναστών με κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ. Συγκροτήθηκε επιτροπή αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας των στρατοπέδων συγκέντρωσης, η οποία υποστηρίζεται από την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, τον Πολιτιστικό Οργανισμό Μπαγκλαντές DOEL, το Σύλλογο Ενωμένων Αφγανών στην Ελλάδα, την Κοινότητα Σενεγάλης, την ASANTE, την Αιγυπτιακή Κοινότητα κα. Παρέστη επίσης ομάδα δικηγόρων.
Η επιτροπή δήλωσε την στήριξη της στο αίτημα των απεργών πείνας: "Ελευθερία τώρα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, νομιμοποίηση των μεταναστών, άσυλο στους πρόσφυγες".
Συν τοις άλλοις, ζητά από τις αρχές άμεση άδεια επίσκεψης στους απεργούς πείνας μαζί με ομάδα γιατρών και δικηγόρων.
Απευθύνει έκκληση στήριξης προς τα συνδικάτα, την ΕΙΝΑΠ, τους δικηγορικούς συλλόγους, τους βουλευτές, τους Δημάρχους, την Διεθνή Αμνηστία, τις επιτροπές στήριξης ανθρωπίνων δικαιωμάτων να κινητοποιηθούν άμεσα.
Μετά την κυριακάτικη αντιρατσιστική διαδήλωση στο Μενίδι με συγκέντρωση τη Πλατεία Αγίου Γεωργίου στις 17:00, μεγάλη αντιπροσωπεία θα μεταβεί στην Αμυγδαλέζα και θα ζητήσει είσοδο επιτροπής μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, καταλήγει η ανακοίνωση.

8 σχόλια:

  1. Ὁ Κωνσταντίνου θά κάνει ἀπεργία πείνας; Ὅχι μέχρι θανάτου βέβαια, γιατί μετά τί θά γίνουν τά φραγκα πού 'κονομάει ἀπό τήν Ε.Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΣΟΥ ΦΑΕΙ Ο ΑΘΡΑΚΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΠΙΣΩ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΟΥΛΟΙ ΔΕΛΕΓΚΟΥ! ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝΔΙΑ ΑΦΑΛΟΚΟΜΕΝΕ Α ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΛΙΟ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΚΙΒΟΥΡΙ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΕ! ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω ξήγα!!! Συμφωνώ κι επαυξάνω! Βλέπω δενδια σ'αγαπάει η Κέρκυρα! Μες στην καρδιά της σ'έχει! Θά'θελα νά'μουν από μια μεριά όταν θα σε ξεσκίζουν οι Κερκυραίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΕΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΥ ΚΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ: "ΜΗ ΠΕΤΡΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ!" ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ..ΜΥΡΙΑ...! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!... ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ 1 ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΣΤΕΙΛΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ! ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ GRAMOXON Ή ΛΙΓΟ ΒΟΡΑΚΑ! ΚΟΚΚΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙΣ! ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ κακα ενστικτα εχετε αν και δικιο. οι ιταλοι τους εβαζαν σε σαπιοκαραβο και τους βυθιζαν στα μισα το δρομου.!!??!! το ξερω απο ιταλο φιλο αστυνομο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν εινι κακά ένστικτα εινι η αανακτηση. ελληνα φιλε αδερφε και ξαδερφε σηκω ξεσηκωσου <>. ποτε δεν ειναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΥΡΤΟΥΛΑ? ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ? ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΩ ΟΠΟΙΟ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ. Η ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, Η ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΑΣΣΩΝΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝΔΙΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.