Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Αυστηροποιούν τις ποινές για τα "ρατσιστικά εγκλήματα"! Αλλά για την διαφθορά των διαπλεκόμενων τίποτε!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΣ ΜΗΝ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΣ. ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.

Αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τα ρατσιστικά εγκλήματα σηματοδοτεί η νέα διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης που περιλαμβάνεται στον νέο Κώδικα για τα Ναρκωτικά και προβλέπει ποινή χωρίς αναστολή για τους δράστες τέτοιων αξιόποινων πράξεων. «Η τέλεση της πράξης από μίσος προκαλούμενο λόγω της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, των γενεαλογικών καταβολών, της εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής ή του σεξουαλικού προσανατολισμού του παθόντος συνιστά επιβαρυντική περίσταση και η ποινή δεν αναστέλλεται», σύμφωνα με τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο, στέλνοντας στη φυλακή τους δράστες ρατσιστικών εγκλημάτων που θα κριθούν ένοχοι από το δικαστήριο.

Είναι από ότι φαίνεται προφανώς ότι κάποιοι κύκλοι έχουν βρει ποίοι θα είναι οι "κακοί" του άμεσου μέλλοντος. Και όποιοι Έλληνες δεν έχουν ευνουχιστεί από την πολιτική ορθότητα της Νέας Τάξης θα σύρονται με ... "αντιρατσιστικούς" νόμους στις φυλακές. Όποιος είναι διατεθειμένος να υπερασπιστεί την περιουσία και την ζωή του από τους αλλοδαπούς εισβολείς θα το πληρώνει με την ελευθερία του. Μόλις πρίν λίγες ημέρες ένας Έλληνας οδηγήθηκε στα κρατητήρια επειδή έδειρε κάποιον που προσπαθούσε να κλέψει το αμάξι του. Εάν αυτός ο κλέφτης στο μέλλον είναι αλλοδαπός, θα οδηγηθεί άραγε κατευθείαν στις φυλακές χωρίς κάν δικαίωμα αναστολής; 


Όσο για τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος την κατασπατάληση του δημόσιου πλούτου, την κλεπτοκρατική ελίτ, συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.