Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ...ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ


ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΙΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΠΕΚΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ,ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ".
Απο defencenet-ιefimerida
Οθωμανικότερος των οθωμανών εμφανίζεται ο δήμαρχος Θεσσααλονίκης Γιάννης Μπουτάρης (ευτυχώς απ'ότι φαίνεται θα επισπευσθούν οι δημοτικές εκλογές και θα μας αποχαιρετήσει αυτή η γραφική οσο και επικίνδυνη ... μορφή) στο ταξίδι του στην Άγκυρα: «Σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε στους Τούρκους επισήμους που έτριβαν τα μουστάκια τους από ικανοποίηση γιατί βρήκαν επιτέλους τον άνθρωπό τους στην συμπρωτεύουσα.
Αλλά δεν περιορίστηκε μόνο σε τέτοιες δηλώσεις. Ιδού τι άλλο βγήκε από το στόμα του: "Θεωρώ τον εαυτό μου ειλικρινή φίλο της Τουρκίας, αδελφό με τους Τούρκους και εταίρο με τους Ευρωπαίους»,
είπε και θα τρίζουν τα κόκκαλα των σφαγιασθέντων παλληκαριών στην Κύπρο, στο Αιγαίο και αλλού
Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην τουρκική πρωτεύουσα στο πλαίσιο του «Ελληνοτουρκικού Φόρουμ Τουρισμού» και είχε συναντήσεις με τον Τούρκο υπουργό πολιτισμού και τουρισμού και άλλους αξιωματούχους και παράγοντες του τουρισμού.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τις συναντήσεις αυτές, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι «η Θεσσαλονίκη έχει ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδόμησης της πλατείας Ελευθερίας, απ' όπου ξεκίνησε το κίνημα των Νεοτούρκων, καθώς και το Μέγαρο, όπου έμεινε εξόριστος ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ ο Β΄, καθώς και άλλα οθωμανικά μνημεία. Για οποιασδήποτε εργασία στα μνημεία αυτά πρέπει να δοθεί άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία».
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

Περισσότερο και από το σκουλαρίκι ή τα τατουάζ οι Τούρκοι σοκαρίστηκαν από τις κάλτσες που φορούσε ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά την επίσκεψή του στην Αγκυρα.
«Ο δήμαρχος με τις κόκκινες κάλτσες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, για την επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στην Άγκυρα.
Το εκκεντρικό στυλ του δημάρχου Θεσσαλονίκης, με τις κόκκινες κάλτσες, το σκουλαρίκι στο αυτί και τα τατουάζ του, προκάλεσαν εντύπωση στη συντηρητική Τουρκία.
Ο Γιάννης Μπουτάρης συμμετείχε στο Ελληνοτουρκικό Φόρουμ Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rixos της Άγκυρας, και το διοργάνωσαν οι τουριστικές Ενώσεις των δύο χωρών, ενώ συναντήθηκε και με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Ομέρ Τσελίκ.
Στις «κόκκινες» κάλτσες, αναφέρθηκε και η ιστοσελίδα του πρακτορείου IHLAS, με τίτλο: «Επισκέπτης με κόκκινες κάλτσες από την Θεσσαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.