Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

ΑΜΕΣΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ" .ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ "ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ. 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;;
Aπο news24/7
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Π. Φάκου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ντοκιμαντέρ, όπου εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να απειλεί αλλοδαπούς και να προαναγγέλλει με κρεματόρια και "άνοιγμα φούρνων".
Η εισαγγελέας με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την προβολή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ στο βρετανικό κανάλι "Channel 4" , ανέθεσε στην Ασφάλεια να διερευνήσει την υπόθεση με σκοπό να διαπιστωθεί αν προκύπτει παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου (927/1979) και διάπραξη αδικημάτων φυλετικού μίσους σε βαθμό πλημμελήματος.

Η εντολή της προς την αστυνομία είναι να μεριμνήσει, ώστε να αποσταλεί ολόκληρο το αμοντάριστο υλικό, και όχι μόνον εκείνο που προβλήθηκε από το κανάλι στο πλαίσιο ενημερωτικής εκπομπής του, το οποίο θα απομαγνητοφωνηθεί πλήρως.
Στην παραγγελία της η κ. Φάκου τονίζει ότι αφού μελετηθεί το οπτικό υλικό, θα πρέπει να κληθούν με την ιδιότητα του υπόπτου ο υποψήφιος βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" αλλά και άλλα πρόσωπα που ενδέχεται να συμμετείχαν στις απειλητικές εκφράσεις, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για όσα αποτυπώνονται στο βίντεο σε βάρος αλλοδαπών.
Ο φάκελος που θα σχηματιστεί από την Ασφάλεια θα διαβαστεί στην Εισαγγελία, όπου αφού αποτιμηθούν όλα τα στοιχεία θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος όσων προκύπτει παράνομη συμπεριφορά τους.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ισχυρίστηκε ότι είναι φανερό ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής κάνουν πλάκα και προανήγγειλε προσφυγή του κόμματος στη δικαιοσύνη, καθώς η κινηματογράφηση έγινε χωρίς τη συγκατάθεση των μελών που απεικονίζονται.
Χρυσή Αυγή κατά Ελληνικής Αστυνομίας
Επίθεση στην Ελληνική Αστυνομία, εξαπολύει η Χρυσή Αυγή με αφορμή το βίντεο που εστάλη στην εισαγγελία.
"Το νεοσύστατο τμήμα «αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας» ξεπερνά κάθε όριο και παρανομεί, κάνοντας χρήση παρανόμως κτηθέντος τηλεοπτικού υλικού.
Η άνευ προηγουμένου μεθόδευση της παραπομπής του βίντεο με ειρωνική απάντηση στις ανυπόστατες κατηγορίες περί ρατσισμού που έλαβε χώρα σε καφενείο, στον Εισαγγελέα, μέσω της νεότευκτης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, συνιστά συνέργεια σε κακούργημα.
Τα «λαγωνικά» του Δένδια μυρίστηκαν «έγκλημα», το οποίο ανέσυραν από την προβολή ενός βίντεο σε ξένο τηλεοπτικό δίκτυο, χωρίς να λάβουν υπόψιν τους το κακούργημα που τέλεσαν οι ίδιοι και οι ηθικοί τους αυτουργοί! Τη χρησιμοποίηση ενός παρανόμως κτηθέντος αποδεικτικού μέσου, δηλαδή την παράνομη χρήση μιας προφορικής συνομιλίας μεταξύ τρίτων χωρίς τη ρητή συναίνεση των κρυφά βιντεοσκοπούμενων συνομιλητών, προκειμένου να ενοχοποιήσουν με την «πολυπόθητη» κατηγορία της «ρατσιστικής συμπεριφοράς» υποψήφιο του κόμματός μας.
Η καταφανώς παιγνιώδης συμπεριφορά των συμμετεχόντων στο κωμικό βίντεο, που χρησιμοποιούν οι εξίσου κωμικοί εμπνευστές του για να πετύχουν τους άνομους στόχους τους, θα καταπέσει. Όχι μόνο γιατί θα θεωρηθούν καταγέλαστοι από το πανελλήνιο για τις μεθοδεύσεις που μετέρχονται στη λυσσαλέα επίθεσή τους εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και επειδή θα λογοδοτήσουν σύντομα στη Δικαιοσύνη με την κακουργηματική κατηγορία του άρθρου 370Α παρ. 2 και 3 του Ποινικού Κώδικα" αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.