Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΠΑΠΠΑΣ: ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΓΗ ΤΟΥ...ΣΥΡΙΖΑ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΥ ΑΡΧΙΠΑΠΠΑ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ. ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.

«Δεν μπορώ να δεχθώ βιαιότητες εναντίον απλών, φτωχών, ασθενών και απροστάτευτων ανθρώπων. Με συγκλονίζουν πολύ τέτοιες συμπεριφορές, γιατί όλα αυτά είναι αντιχριστιανικά και απάνθρωπα». Τάδε έφη ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, Ιερόθεος, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και τις ρατσιστικές βιαιότητες που καταγράφονται εναντίον μεταναστών, αλλά και γενικότερα κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται στο κοινωνικό «περιθώριο» εξαιτίας της καταγωγής τους, της στάσης τους και των επιλογών τους.


Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις στήριξης της Χρυσής Αυγής, στις οποίες επί της ουσίας προβάινουν Ιεράρχες, ο σεβάσμιος Μητροπολίτης σημείωσε, στην εφημερίδα της Αριστεράς, ΑΥΓΗ της Κυριακής:

«Δεν κρίνω δηλώσεις των ιεραρχών. Εκφράζω την άποψή μου και προσπαθώ να συντονίζω την πράξη με τον λόγο ή μάλλον προσπαθώ ο λόγος να είναι απόρροια της πράξης. Σε παλαιότερους χρόνους υπήρξαν ιεράρχες οι οποίοι συμμετείχαν στο "ανάθεμα" του Βενιζέλου, ύμνησαν δικτατορικά καθεστώτα, συνεργάστηκαν με τη χούντα. Τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να επαναληφθούν σήμερα από τους ιεράρχες. Πρέπει να διδασκόμαστε από την Ιστορία».

ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ

3 σχόλια:

  1. ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφοί μου.
    Η άγνοιά σας, σάς φέρνει στο σημείο να λέτε λόγια παράλογα.
    Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει Ιερόθεος.
    Λυπάμαι.
    .
    Έτσι λοιπόν...
    διαγραφή και το δικό σας blog από τα αγαπημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΕΡΟΘΕΟΣ...,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ...AΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    "Ο ΕΧΩΝ 2 ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ" ΕΛΕΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.