Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

3ο ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ... "ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ" ΛΕΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.


ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΠΥΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Aπο newsbeast
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δίνει τη δική του εξήγηση για την άνοδο της Χρυσής Αυγής

«Έχω αγωνιστεί για να παραμείνω άνθρωπος», εξομολογείται ο Σπύρος Παπαδόπουλος και συμπληρώνει: «Η νοσταλγία είναι επιτακτική ανάγκη για να ξαναβρεθούμε λίγο με τον εαυτό μας».

«Την ευθύνη για τους πολιτικούς την έχουμε εμείς που τους έχουμε και τους καμαρώνουμε, αλλά και τους ψηφίζουμε επί δεκαετίες. Δεν αλλάζει τίποτα τόσα χρόνια, γιατί ο πολίτης είναι συνένοχος», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο».

Όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα απάντησε:


«Μη γίνει και δεύτερο... Δεν εντυπωσιάζομαι καθόλου και δεν είναι κάτι που ξαφνικά ενδημεί στην Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι αναμενόμενο, η ιστορία έχει δείξει ότι παντού όπου υπάρχει κρίση βγαίνουν τέτοια αντανακλαστικά από τον κόσμο. Αρχίζεις και ακούς ανθρώπους που δεν το περίμενες, που χρόνια ψηφίζανε δημοκρατικά, να σου λένε "ναι, αλλά στη Χούντα δεν έκλεβε κανείς, αν είχες κάνει τότε αυτό θα έτρωγες ισόβια''. Και δεν μπορείς να τους αδικήσεις. Θέλω να πω ότι η λεγόμενη Δημοκρατία που έχουμε, που είναι κατ' ευφημισμόν, έχει πέσει τόσο χαμηλά, που αντανακλαστικά ο κόσμος λειτουργεί έτσι, δεν είναι ότι ξαφνικά γίνανε όλοι φασιστοειδή. Απλά ο αμόρφωτος κόσμος σε αποστομώνει, "φίλε, στη Χούντα δεν υπήρχαν αυτά"».

«Πέσαμε τόσο χαμηλά που αυτό με τη Χρυσή Αυγή ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί και θα ζήσουμε και πολύ χειρότερα», καταλήγει ο δημοφιλής ηθοποιός. «Το άνθος ποτίστηκε από την ίδια τη Δημοκρατία μας».

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ; ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η Χ.Α ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗ ΟΥΤΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ Η Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ; ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η Χ.Α ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗ ΟΥΤΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ Η Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσα έχεις 'κονομήσει εσύ και οι άλλοι μορφωμένοι συστημικοί απο την ''δημοκρατία'' σας, δεν μας είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.