Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κι άλλη πρόκληση από τους Αλβανούς στα Καλάβρυτα.(Φώτο)


OI ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
Απο eglimatikotita.gr:
Το βίντεο ΣΟΚ με τους τέσσερις Αλβανούς που βρίζουν την Ελλάδα, πυροβολούν και καίνε την ελληνική σημαία, «οδήγησε», το spirospero στα Καλάβρυτα. Εκεί διαμένει μια μεγάλη παρέα νεαρών Αλβανών και ένας απ' αυτούς συζεί με μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα, η οποία φέρεται ότι ανέβασε στο youtube το επίμαχο βίντεο (το youtube το κατέβασε μετά από λίγες ώρες γιατί παράγει πολιτική).
Κατά την έρευνα βρήκαμε 3 φωτογραφίες που δείχνουν 4 νεαρούς Aλβανούς στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής να προβάλουν κασκόλ με την λέξη Αλβανία.
Η κοπέλα και ο νεαρός Αλβανός φίλος της, διατηρούν σελίδες στο facebook. Στην σελίδα του ο νεαρός έχει αναρτήσει φωτογραφίες με πολλά χρήματα, μοτοσυκλέτες, όπλα, σφαίρες κ.α...
Αρκετοί είναι αυτοί που έλεγαν ότι η συγκεκριμένη παρέα έκανε το βίντεο που προσβάλει τη χώρα μας, αλλά χωρίς να παρουσιάζουν κανένα στοιχείο εκτός από την επιμονή τους ότι το βίντεο το ανέβασε η σύντροφος του νεαρού Αλβανού.
Απ ότι μάθαμε η αστυνομία δεν έχει ασχοληθεί ούτε με το βίντεο ΣΟΚ, ούτε με την περίεργη σύνθεση των Αλβανών στα Καλάβρυτα και τα περίεργα ευρήματα στο facebook.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Ο κ. Δένδιας ακούει;

Οι ίδιοι Αλβανοί έχουν δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στο facebook με το όνομα Motorristat Fierak Albanian Stunt όπου έχουν αναρτήσει και το επίμαχο βίντεο το οποίο μέχρι τώρα έχει 106 σχόλια. Το kalavrytanews αναφέρει πως μέχρι στιγμής η Αστυνομία Καλαβρύτων αλλά και Κλειτορίας έχει στοιχεία και σύντομα θα προβεί σε συλλήψεις.
Έμαθαν ότι γα***στε και πλάκωσαν και οι Αλβανοί!
spirospero.gr

1 σχόλιο:

  1. πολυ μεγαλη γλωσσα εχουν βγαλει τα αλμπανια και δεν βρισκεται κανεις να τους την κοψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.