Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΝΑ "ΦΑΝΕ" ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Την Ελένη Λιάσκα την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά το “Καφέ της Χαράς”. Σήμερα όμως έχει γίνει πρώτο θέμα στο διαδίκτυο για έναν διαφορετικό λόγο από την επαγγελματική της ιδιότητα. Η νεαρή ηθοποιός έγραψε στην σελίδα της στο facebook την άποψή της για την πολιτική κατάσταση στη χώρας και φάνηκε μέσα από τα λεγόμενά της ότι στηρίζει την Χρυσή Αυγή.(Δείτε φώτο πάνω) 
 Για αυτή της την στάση δέχτηκε όπως η ίδια τόνισε θετικά σχόλια και πολλά συγχαρητήρια:



Βέβαια υπήρχαν και κάποιες εξαιρέσεις .Η αντίδραση από κάποιους "φίλους της" ήταν έντονη. Έπεσαν να το φάνε το κορίτσι . Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και δύο από τους συνεργάτες της στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, η σεναριογράφος και ηθοποιός Άννα Χατζησοφιά καθώς και η ηθοποιός και βουλευτής πλέον Μαρία Κανελλοπούλου.
Δείτε τι έγραψαν οι "δημοκράτισσες" στο facebook:


tlife.gr

16 σχόλια:

  1. Ελπίζω η κοπελιά να ξεστραβωθεί λιγάκι και να κοιτάξει και λίγο την ιστορία, πριν κάνει πάλι δηλώσεις σαν αυτές που έκανε για το φασισμό."Τι κακό έχει ο φασισμός;"...Γλυκιά μου, μόνο αν τον νιώσεις έτσι όπως τον ένιωσαν τόσοι άνθρωποι τον εικοστό αιώνα πραγματικά θα καταλάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που υποστήριξε τη ΧΑ έγινε το "κορίτσι" το καλό και όσες τόλμησαν να την κατακρίνουν "καρακάξες"...που πριν από λίγες μέρες άκουγες Ελένη Λιάσκα και ρωτούσες "Η μάνα της την ξέρει;".Πολύ σωστά όσα λέει στην συνέχεια της δήλωσής της (γιατί δεν την έχετε παραθέσει ολόκληρη, η αλήθεια να λέγεται)για το σύστημα και την εκμετάλλευση της Ελλάδας από τους πολιτικάντηδες γενικότερα και, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν την παίρνει την κυρία Χατζησοφιά να μιλά για τη φιλενάδα της, καθώς χαζοί δεν είμαστε και όλοι ξέρουμε τα περί Δούρου και Τσοχατζόπουλου.Για την Κανελλοπούλου δε θα μιλήσω, δεν ξέρω τίποτε για την πολιτική της καριέρα.Όμως, οι δηλώσεις που έκανε για το φασισμό η δεσποινίς Λιάσκα, φανερώνουν ένα άτομο μάλλον όχι και τόσο πεπαιδευμένο, χωρίς κριτική σκέψη, επιτρέψτε μου να πω.Ο φασισμός δυστυχώς απέχει παρασάγγας από αυτό που ορίζει για φασισμό η δεσποινίς και ελπίζω να μην είναι πολύ αργά όταν θα το καταλάβει.Θα τη συμβούλευα καλύτερα να ρίξει μια ματιά, αν όχι στην ευρωπαϊκή ιστορία, τουλάχιστον στους ορισμούς του εθνισμού, του εθνικισμού, του φασισμού και του ναζισμού ως έννοιες και μετά ας βγει να πει ό,τι μπαρούφα θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

      Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΥΦΛΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΚΑΡΑΚΑΞΑ.ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΩΝΥΜΟΙ/ΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΩΣΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΧΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
    *ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mια χαρα τα λεει η κοπελιτσα .Για ολους τους ψευτοδημοκρατες το προβλημα ηταν η Χρυση Αυγη ,καθημερινη η λασπολογια στα καναλια και στα ραδιοφωνα ,και στον μεγαλυτερο εχθρο ετσι δεν υπηρχε περιπτωση να φερθουν.
    Αλλα για ολα υπαρχει η τιμωρια ,και αυτη ειναι το ποσοστο που πηρε και στις πρωτες και στις δευτερες εκλογες.
    Περαστικα τους και σε αυτους και στους παραπανω που κατηγορουν την κοπελα και την Χρυση Αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζεται η "λασπολογία" που λες κι εσύ από τα Μ.Μ.Αποβλάκωσης.Μπορούμε και μόνοι μας να μπούμε στις ιστοσελίδες τους και να δούμε την ιδεολογία τους για να καταλάβουμε τι εστί Χ.Α(υγά)...

      Διαγραφή
    2. Προτιμω την Χρυση Αυγη και την οποια ιδεολογια τους απο τους προδοτες που εχουν ξεζουμισει την ελλαδα τοσα χρονια .Μπροστα σε ολους αυτους η Χρυση Αυγη μοιαζει με αθωο παιδακι

      Διαγραφή
    3. ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

      Διαγραφή
    4. Αξιος της μοιρας σου εισαι εσυ που εισαι υποδουλος στους προδοτες και στους ανθελληνες για να βολευτεις σε κανενα δημοσιο.

      Διαγραφή
    5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ "ΚΑΘΑΡΟ" ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΣΤΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ, ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΚΙ ΑΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
      ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΠΕΧΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...

      Διαγραφή
    6. Και ποιο ειναι το κομμα που εκφραζει τον γνησιο πατριωτισμο; Πες το μου και εμενα να το ξερω ,μηπως και με βαλεις στον "σωστο δρομο".
      Ελπιζω να μην μου πεις κανενα ΛΑΟΣ γιατι θα ξερασω.
      Η Χρυση Αυγη δεν ειναι τελεια ,εχει ελλατωματα και μαλιστα πολλα ,αλλα αυτη την χρονικη περιοδο ειναι με διαφορα το πατριωττικο κομμα που εκφραζει τον Ελληνα και αυτο εχει βγει και στην καλπη.

      Διαγραφή
    7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το κομμα ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙς ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ, ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ), ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΠΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ.ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΓΝΩΜΗ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΧΑΝΕΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.
      ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΛΕΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΛΕΩ ΔΕΚΑ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ...ΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΩΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙΣ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΩ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  6. ΜΩΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΝΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ(ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ).Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥς...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς...ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ και να καταλαβει το λαθοσ του...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡ.Α. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,ΜΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.