Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Μπέζος: Το χαστούκι Κασιδιάρη σε Κανέλλη ήταν χαστούκι στο κατεστημένο.(βίντεο)


Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ σε μη εκλόγιμη θέση, βέβαια, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας,  σχολίασε την πτώση του ποσοστού του ΚΚΕ σε σχέση με την αντίστοιχη άνοδο της Χρυσής Αυγής.

«Η απώλεια του ΚΚΕ είναι προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να φανταστώ ότι πήγε αλλού. Η εμμονή του ΚΚΕ στο δεν συμμετέχω πουθενά του στοίχισε. Δεν είναι καιροί να λέμε δεν συμμετέχω και κάθομαι και πετροβολώ. Δεν είναι απάντηση αυτή, δεν είναι καιροί για τέτοιες πολυτέλειες», είπε χαρακτηριστικά σε μια προσπάθεια να δώσει μια εξήγηση για την πτώση του ποσοστού του ΚΚΕ.

Ερωτώμενος για την άνοδο του ποσοστού του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Γιάννης Μπέζος, σημείωσε καταρχάς ότι η Χρυσή Αυγή «είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο». «Πέρα από την ιδεολογική της θέση η οποία είναι δεδομένη», συνέχισε «προτάσσει μια συμπεριφορά που είναι πάρα πολύ δυναμική και η οποία εκφράζεται και με ακρότητες».

Οταν ερωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το αν το χαστούκι μέτρησε θετικά, ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε «Ναι, βεβαίως, το βλέπουμε». Την απάντηση του στήριξε λέγοντας πως «αλλιώς θα υπήρχε μια απώλεια, θα έλεγε κανείς ότι αυτή η συμπεριφορά καταδικάζεται. Το χαστούκι δεν σημαίνει ότι κάποιος χτύπησε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει ότι χτυπάει κάτι κατεστημένο που τόσο καιρό ενοχλεί».

«Θα μου πείτε ότι αυτή η μετάφραση είναι απλοϊκή. Απλοϊκή – ξεαπλοϊκή, αυτό πιάνει καρπό σε ορισμένους», συνέχισε.

Μάλιστα, πρόσθεσε...
πως «η δυναμική της Χρυσής Αυγής δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη», εξηγώντας πως εννοεί το ποσοστό της που είναι σχεδόν 7%.

«Ελέγχεται, όμως, αυτό, θέλω να πω θα μπουν στη Βουλή αυτοί οι άνθρωποι, θα ελεγχθούν με τον τρόπο τους, με τη στάση τους», κατέληξε.zappIT.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.