Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ηράκλειο: Στον εφιάλτη των ναρκωτικών πάνω από 7.000 άτομα!.. Η Αλβανική μαφία κάνει «κουμάντο» στην πόλη..


undefined
Αυξάνονται οι τοξικομανείς στην πόλη, την ώρα που η διακίνηση ναρκωτικών έχει περάσει στον έλεγχο της Αλβανικής μαφίας, σύμφωνα με στελέχη της τοπικής Αστυνομίας...
Μάλιστα έχουν καταλήξει στο προφίλ των αλλοδαπών που κάνουν «κουμάντο» στην πόλη και μιλούν για ανεξάρτητες ομάδες που έχουν μοιράσει την... πίτα της διακίνησης.

Σύμφωνα με....
το cretalive.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει στενή συνεργασία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και του ΣΔΟΕ για την διενέργεια έρευνας στους τραπεζικούς λογαριασμούς κατηγορουμένων σε σοβαρές υποθέσεις.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι ιστορίες οικογενειών τοξικομανών που αναζητούν ελπίδα σωτηρίας. Εκτιμάται ότι πλέον οι τοξικομανείς υπερβαίνουν κατά πολύ τους 7.000 μόνο στο Ηράκλειο!

Οικογενειακά δράματα στον... πυρετό της ηρωίνης ξεδιπλώνονται σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. «Ούτε στον χειρότερο εχθρό!» σπεύδουν, σχεδόν με αποστροφή, να σχολιάσουν οι αστυνομικοί της ομάδας για την ύπαρξη ενός τοξικομανούς μέσα σε μία οικογένεια.

Πολύ περισσότερο όταν ο χρήστης είναι το ίδιο το παιδί ή ακόμα τραγικότερα, τα παιδιά. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που γίνονται χρήστες δύο, ακόμα και τρία αδέρφια από οικογένειες που κατά τα άλλα θεωρούνται από τις καλύτερες.

Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας έχουν δει το «έργο» και από την καλή και από την ανάποδη. Γονείς να κλαίνε και να αγωνιούν πώς θα σώσουν το παιδί τους και αν το ξημέρωμα θα είναι ζωντανό. Πατεράδες σε κατάσταση εξαθλίωσης να σηκώνουν το τηλέφωνο και να καλούν την Αστυνομία: «ελάτε να τον πιάσετε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.