Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Χαλκίδα: Με αυγά και ντομάτες ''υποδέχτηκαν'' τους Πασοκτζήδες οι ταξιτζήδες! (ΒΙΝΤΕΟ).



Με συνθήματα όπως «Γιωργάκη φύγε απ’ τη βουλή, άσε το ποδήλατο και πάρε ένα ταξί» οι οδηγοί ταξί της Εύβοιας, προπηλάκισαν τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παραβρέθηκαν στη Χαλκίδα σήμερα το πρωί, όπου ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας ώρας περίπου η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ.

Από νωρίς το πρωί, οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί έκλεισαν την είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου που γίνεται η Συνδιάσκεψη και ζητούσαν για ακόμη μία φορά να εισακουστούν τα αιτήματά τους και να επανεξετασθεί το θέμα τους.

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι αντιπροσωπεία των οδηγών ταξί, συναντήθηκε με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και την κα Τσόνογλου από τη Βοιωτία με σκοπό να βρεθεί μία λύση, αναμένοντας και το γενικό γραμματέα μεταφορών Χάρη Τσιόκα, ο οποίος όμως δεν εμφανίσθη και έτσι δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Την ώρα που οι συμμετέχοντες στην συνδιάσκεψη έμπαιναν στην αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου, έπεφταν βροχή πάνω τους μπουκάλια με νερό, αβγά και ντομάτες! Ενώ για περίπου 2 ώρες βρίσκονταν υπό καθεστώς ομηρίας από τους επαγγελματίες δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να βγουν από το χώρο αφού έξω θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.