Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΟΙ 300 ΤΟΥ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!



Ο πρόεδρος βρήκε την λύση για την εξάλειψη της εγκληματικότητας σε περιοχές με έντονη παρουσία τσιγγάνων. 'Αμεση πρόσληψη 300 τσιγγάνων στην Ελληνική Αστυνομία! Αυτό μας έλειπε. Να πληρώνουμε και τους μισθούς των τσιγγάνων που θα παριστάνουν τους αστυνομικούς! Ακολούθως σας παραθέτουμε την είδηση από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

Μετά την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, δηλώσεις για την περιοχή έκανε ο Καρατζαφέρης…

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει τελευταία στην περιοχή του Ασπροπύργου, λόγω της εκεί παρουσίας καταυλισμού Ρομά, έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η επιτροπή κατοίκων την προηγούμενη Κυριακή. Στην συγκέντρωση είχαν προσκληθεί όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά μόνο εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν και συμπαραστάθηκαν στους κατοίκους. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, με συνέντευξή του στο «Channel 9» και στην εκπομπή «Δελτίο Θυέλλης», ο οποίος δήλωσε ότι για την αυξημένη εγκληματικότητα φταίει η (ασφαλώς κακούργα) κοινωνία που δεν «εντάσσει» τους Τσιγγάνους στους κόλπους της και ζήτησε την πρόσληψη 300 Τσιγγάνων στην Αστυνομία (!!!) για την… αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Ιδού οι σχετικές δηλώσεις:

“Άλλο όμως το θέμα των Ρομά, των τσιγγάνων και άλλο το θέμα των λαθρομεταναστών. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Ο τσιγγάνος είναι ομόδοξος, πηγαίνει φαντάρος, τον έχουμε «γκετοποιήσει» κτλ. Εγώ τι θα έκανα για να αντιμετωπίσω τους τσιγγάνους, και μιλάω για όλους εκείνους που ζουν δύσκολα όπως η Βασιλική. Εγώ θα προκήρυττα 300 θέσεις τσιγγάνων στην Αστυνομία. Θα έκανα 300 τσιγγάνους αστυνομικούς και θα έβαζα τους τσιγγάνους αστυνομικούς στο περιπολικό να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους…”

Τα συμπεράσματα δικά σας….

ΠΗΓΗ: http://xryshaygh.wordpress.com/2011/05/21/%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-300-%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9/#more-62439

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΙΣ ΦΑΕΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.