Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ… BURBERRY ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ!!!

«Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» μου έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά, μόνο που δεν πρόλαβε (ευτυχώς) να ζήσει τα χάλια μας, όπου πλέον βρέθηκαν μαυρόσυκα κάτω από τη μηλιά του αμαρτήματος  όπου η ανθελληνική αριστεροθολοκουλτούρα έκοψε το μήλο... στην παρότρυνση του «όφη» του νεοθωμανισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Από μικρό παιδί κοιτούσα με απορία από τη δεκαετία του 80 ακόμη, τους εργατοπατέρες και τους ψευτοαριστεριστές με τα πολύχρωμα μπλουζάκια νομίζοντας ότι το σύμβολο της αριστεράς και της ΓΣΕΕ ήτανε το κροκοδειλάκι της LACOSTE
Στην εποχή όμως... που η παγκοσμιοποίηση μας επιβάλλεται κατόπιν του συνοριακού μαζικού «βιασμού» μας από εκατομμύρια λαθρομετανάστες (μουσουλμάνους & ισλαμιστές κυρίως)ιδιαίτερα κατά  την τελευταία δεκαετία, ο πολυπολιτισμικός ανθελληνισμός δείχνει να ενώνεται με την ανθελληνική θολοκουλτούρα στη στάχτη και στη… BURBERRY των μαύρων καβαλάρηδων καίγοντας ακόμα και τα πράσινα και κόκκινα κροκοδειλάκια της ελληνικής ποικιλίας syndicalicious mizadorious!
Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι οι περισσότεροι νεοέλληνες αποξενωμένοι από την παιδεία της ψυχικής πληρότητας και εκδιωκόμενοι από τις ηθικές και πνευματικές αξίες του έθνους και της πατρίδας, μαϊμουδοκαλύπτουν τα ψευδή κενά της υλιστικής εξάρτησης με την υποβολή τους αγοράζοντας κάθε είδους μαϊμού στάχτη και… BURBERRY.
Κρίμα… είναι άσχημο και σκληρό το θήραμα να ταΐζει τον ίδιο τον «κυνηγό του» !  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.