Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ηλίας Κασιδιάρης : Δώστε μια ευκαιρία στην Αθήνα

ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ .
 Από το ιστολόγιο http://panusis.blogspot.com/ :
Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, είναι ένας από τους λίγους πολιτικούς που οι Έλληνες αποκαλούν με το μικρό τους όνομα. 
Κι επειδή έχει τύχει να τα δω με τα ματάκια μου και να τα ακούσω με τα αυτάκια μου, σας λέγω ότι όπου εμφανίζεται ο Ηλίας - μα σε λαϊκές αγορές, μα σε καφενεία, μα σε πλατείες - δεκάδες άνθρωποι τρέχουν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν μέσα από τη καρδιά τους.

Η γνήσια λαϊκή αγάπη για έναν νέο πολιτικό, που υπόσχεται να ξαναφέρει την ελπίδα στον πάσχοντα Έλληνα, είναι τόσο έκδηλη ώστε κι εγώ [για να λέμε την αλήθεια] αν ανήκα σε κάποια από τις καθεστωτικές πολιτικές συμμορίες, θα ανησυχούσα πολύ σοβαρά και θα ξαμολούσα τα πάσης φύσεως κομματόσκυλα και κομματοφονιάδες, για να τον σταματήσουν.  
Καθότι η αντίστιξη μεταξύ, της υποδοχής που επιφυλάσσουν στον Ηλία τα λαϊκά στρώματα και της παγερής αδιαφορίας [να μην πω εμφανούς αηδίας] με την οποία αντιμετωπίζουν τους άλλους υποψηφίους, είναι κάτι παραπάνω από κραχτή.

Δεν θα ξεχάσω ρε παιδιά στη λαϊκή της γειτονιάς μου, στη συνοικία Γκύζη, το φτύσιμο που έριξαν λαϊκατζήδες και κοσμάκης στον υποψήφιο δήμαρχο του συριζα. Ούτε να είχε πάει ο Μακρόν σε συγκέντρωση των κίτρινων γιλέκων, δεν θα τον κοιτούσαν με τόση απέχθεια και με τόση σιχασιά!
  
Α, και κάτι ακόμα... 
Όσα χρόνια βρίσκομαι κοντά στους αγώνες των Ελλήνων εθνικιστών, ποτέ δεν είδα τον Ηλία να κυκλοφορεί δημόσια με τη συνοδεία σωματοφυλάκων!  [Ναι, μα τον σταυρό που σας κάμω]
Παρά το γεγονός ότι αποτελεί τον προφανή πρώτο στόχο των άπλυτων και των κρατικοδίαιτων μπράβων... 

Ωστόσο κι αυτό [είναι πολύ θλιβερό] αυτή η έκδηλη αγάπη του κόσμου, δεν μεταφράζεται σε αντίστοιχες ψήφους. Ούτε στις βουλευτικές, ούτε στις δημοτικές εκλογές.
Κανονικά δηλαδή και αν κρίναμε μόνον από τις θερμές εκδηλώσεις των απλών ανθρώπων υπερ του Ηλία, θα έπρεπε να πιάνει ποσοστά πάνω από το 50% των γνήσιων Ελλήνων ψηφοφόρων [πράγμα που κατά τις δικές μου εκτιμήσεις θα μεταφράζονταν σε ένα ποσοστό γύρω στο 30% επί του συνόλου των αθηναϊκών ψήφων, συνυπολογίζοντας την ψήφο των ελληνοποιηθέντων λαθρέποικων και των γόνων τους...]
Δυστυχώς, ούτε ο ίδιος ο Ηλίας, ούτε η Χρυσή Αυγή φτάνουν σε τέτοια ποσοστά, παρά την αναμφισβήτητη άνοδο της, την οποία μαρτυράει και ο πανικός του καθεστώτος...
  
Οι άνθρωποι είναι κατατρομαγμένοι από τον βρώμικο πόλεμο του καθεστώτος και σε μεγάλο βαθμό έχουν ταυτίσει τους χρυσαυγίτες με τη βαρβαρότητα της άμεσης βίας [κάτι που χαρακτηρίζει ακριβώς τους ορκισμένους εχθρούς τους, τους άπλυτους, τους παρακρατικούς μισθοφόρους και τους μισθωμένους αλλοδαπούς μπράβους, που χαρτζηλικώνονται από τους σόρος και από τους καθεστωτικούς πολιτικούς συμμορίτες]

Αν συνυπολογίζουμε σ' αυτό τον "τεχνητό τρόμο" και το γεγονός ότι, ούτε η Ελληνική, ούτε η Χρυσή Αυγή, έχουν το νόμιμο δικαίωμα να βγουν στον αέρα και να εκφράσουν τις απόψεις τους αλλά αντιθέτως αποκλείονται από παντού [μέχρι και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης] τότε είναι ευνόητο, γιατί τα ποσοστά του Ηλία [αλλά και της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές] είναι πολύ μικρότερα, από αυτά που τεκμαίρονται μέσα από τις εκδηλώσεις αγάπης κι εμπιστοσύνης του κόσμου.
  
Ο αγώνας λοιπόν του Ηλία για τη δημαρχία της Αθήνας δίνεται ουσιαστικά στους δρόμους, πόρτα-πόρτα και φάτσα-φάτσα με τους απλούς ανθρώπους. Με μόνα όπλα το πάθος, την πίστη, την ψυχή και το σθένος του ίδιου και των συναγωνιστών, που [εθελοντικά και μόνο] συνεισφέρουν όσα δύναται ο καθένας.
  
Αν λοιπόν θέλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στην Αθήνα, να επιβιώσει ως Ελληνική πόλη [γιατί δυστυχώς αυτό είναι το διακύβευμα πλέον] θα πρέπει να συνεισφέρουμε και εμείς. Οι λιγοστοί εναπομείναντες Έλληνες, δημότες της Αθήνας.
Με όποιον τρόπο μπορεί και αντέχει ο καθένας μας.

Σας το λέω ως δημότης Αθηναίων, που γεννήθηκα στην Αθήνα, που αρνούμαι να την εγκαταλείψω, που ψηφίζω στην Αθήνα, και που αγωνιώ μήπως η ίδια μου η πόλη καταντήσει μια άθλια πόρνη των εθνών, όπου ο καθένας θα μπορεί να σουλατσάρει στον αέρα της Μεγάλης Ιστορίας της και να φτύνει τα πάντα...
Δώστε μια ευκαιρία στην Αθήνα, με τη δική σας δράση.

Και να σας πω και κάτι ακόμα...
Ισως αυτή η ευκαιρία που μας δίδεται, να αντισταθούμε δηλαδή δια της ψήφου μας, στην αντικατάσταση μας από σλαβοαφροασιατικές μάζες, να είναι μία από τις τελευταίες που έχει η γενιά μας! 

Δυστυχως Ελληνάκια μου η φυλετική σύσταση του πληθυσμού των Αθηνών, έχει αλλάξει σε δραματικό βαθμό, και περισσότερο από κάθε άλλη πόλη της Ελλάδας. Και δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να το επιβεβαιώσετε αυτό.
Κάντε μόνον μια περατζάδα από τα σχολεία του κέντρου των Αθηνών και θα διαπιστώσετε, αυτό που βλεπω εγώ κάθε ημέρα στη γειτονιά μου [την επονομαζόμενη και Μικρά Τίρανα]
Ότι η αναλογία αλλοδαπών και ελληνοποιημένων μαθητών προς τα γνήσια Ελληνάκια, είναι πλέον σημαντικά υπερ των αλλοδαπών [με τις δικές μου εκτιμήσεις, γύρω στο 60-40 κατά μέσον όρο, με τάση ραγδαίας ανόδου των αλλοδαπών]  
Υπάρχουν περιοχές στην Αθήνα, ειδικά σε κέντρο, Σεπόλια, Πατήσια, Αμπελόκηπους, Κολωνό κ.λπ., όπου μπορεί να βρείτε και αναλογίες 90-10 υπερ των αλλοδαπών!
Κι όσο προχωράει ο καιρός τόσο αυξάνεται    

Σε λίγα χρόνια η Αθήνα θα είναι μία πόλη υπό λαθροκατοχήν...




Μέσα σ' αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα η δική μας δράση, όσο μικρές και αν είναι οι δυνατότητες μας, αναδεικνύεται σε αγώνα ζωής ή θανάτου.
Και δεν σας λέγω να βγείτε στους δρόμους με τις ντουντούκες και τα λάβαρα. Ξέρω ότι για πάρα πολλούς είναι αδύνατον. Σας λέω μόνον, να δράσετε έξυπνα, έστω και στα μουλωχτά. Έστω και στα ψιθυριστά. Αλλά δράστε! Κάντε κάτι...
Κάντε κάτι να ξεμπλοκάρετε τον γείτονα, τον φίλο, τον συνάδελφο, τον Έλληνα της διπλανής πόρτας, από τις φοβίες του και από τους δισταγμούς του.

Να, εδώ από κάτου παραδείγματος χάριν, σας έχω κοτσάρει το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα. Ένα προγραματάκι μούρλια, που αν δώσει ο Αθηναίος τη δύναμη στον Ηλία να το εφαρμόσει, μπορεί κάπως να ανασχεθεί η ραγδαία εξολόθρευση του Ελληνισμού από την Πόλη του Πλάτωνα και του Μακρυγιάννη. 

Μπορείτε μια χαρά να το εκτυπώσετε [μπρος-πίσω] σε μια σελιδούλα Α4 και να το μοιράσετε στους κολλητούς σας. Κι αν γουστάρετε να κάμετε πιο μερακλίδικη δουλειά, μπορείτε να το βγάνετε και χρωματιστό, με τη φωτογραφία του Ηλία στη μία όψη.
Αμή;

Κι ύστερα να ψιθυρίσετε και μια κουβέντα στους διστακτικούς, που μου 'τοιμάζονται να ψηφίσουν μητσογιάννηδες ή μελιτζάνες και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά. Λες και έχει διαφορά αν θα διαχειρίζονται τη γενοκτονία μας οι γαλάζιοι ή οι πράσινοι ή οι ροζοκόκκινοι συμμορίτες.
Δεν τους είδατε μωρέ πως πάνε χεράκι-χεράκι όλοι μαζί στις συναθροίσεις τους και υπόσχονται τα μύρια-όσα στους λαθρέποικους; Λες και πρόκειται να βγουνε δήμαρχοι στην Ισλαμαμπάντ και όχι στην Αθήνα!       

Ναι ρε παιδιά...
Κι αν φοβάστε να εκτεθείτε για τους χ, ψ, ζ λόγους, μοιράστε το σε στυλ Ροζ Πάνθηρα. Χωρίς να σας πάρουν είδηση οι χαφιέδες της πολυκατοικίας σας [γιατί από τέτοιους δόξα τω Θεώ, αφθονεί η Ελλάδα]
Αλλά καντε κάτι ρε γαμώτο, έστω και την ύστατη ώρα.
Δώστε μια ευκαιρία στην Αθήνα να ξαναζήσει στον ζωογόνο αέρα του Ελληνισμού. Αλλιώς σας το υπογράφω, Ελληνάκια μου...
Θα μας την καταντήσουν Αλβακογκολεζήνα...

Και να το πρόγραμμα της Ελληνικης Αυγής, κι από κάτου η φωτογραφία του Ηλία κι ακόμα πιο παρακάτου, μια έγχρωμη συνοπτική παρουσίαση, για να φτιάξετε τα φέιγ βολάν σας...
Γιατί, μην το γελάτε καθόλου. Καταντήσαμε Σοβετία, να μοιράζουμε φωτοτυπημένες τις ιδέες μας πόρτα-πόρτα, όπως μοιράζανε τα βιβλία του Σολτζενίτσιν στον αλησμόνητο καιρό της [κόκκινης] αρκούδας...


                                 Το Πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα

Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα. Πάταξη της λαθρομετανάστευσης, των ναρκωτικών και του παρεμπορίου. Σύσταση Ειδικών Ομάδων της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα παρεμβαίνουν άμεσα και θα εξαλείφουν όλες τις εστίες ανομίας. 
Τετραψήφιος αριθμός για καταγγελίες δημοτών
 

Όχι ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα.
Όχι μαζικές δημόσιες προσευχές μουσουλμάνων στο κέντρο της πόλης. Στήριξη των κινητοποιήσεων ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε πακιστάν η πρωτεύουσα των Ελλήνων.

Σύγχρονος φωτισμός και πράσινο σε όλη την πόλη. Αλλαγή όλων των παλαιών λαμπτήρων με λάμπες τύπου led από την Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού. Έξωση των εργολάβων–νταβατζήδων από τον Δήμο Αθηναίων. Επανεκκίνηση της λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών, ιδίως στους τομείς της καθαριότητας, της ανακύκλωσης και του καλλωπισμού των δημοσίων χώρων.

Εφάπαξ επίδομα για την γέννηση κάθε νέου Ελληνόπουλου δημότη Αθηναίων. 
Προτεραιότητα στον Έλληνα πολίτη σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες και τις κοινωνικές παροχές του Δήμου (βρεφονηπιακοί σταθμοί, ιατρεία κ.ο.κ.). Έλληνες εργαζόμενοι σε δημόσια έργα που εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο.

Λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου σε βάθος εικοσαετίας από ομάδες ορκωτών λογιστών. Τέλος στην διαφθορά και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. 
Σκληρή δουλειά από όλους, τέλος στην αργομισθία, την σπατάλη και τα προνόμια των συνδικαλιστών και των δημοτικών αρχόντων
Οργάνωση των δημοτικών γυμναστηρίων για να στραφούν οι δημότες και κυρίως η νεολαία στην άθληση. 
Ανάδειξη του κλασικού αθλητισμού και των δυναμικών αγωνισμάτων της αρχαιότητας μέσω της διοργάνωσης αγώνων υπό την αιγίδα του Δήμου.

Ανάδειξη του λαμπρού ιστορικού παρελθόντος των Αθηνών, των αρχαίων και νεότερων μνημείων και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. 
Προστασία των ιερών χώρων της αρχαίας μας παράδοσης, όπως το Δημόσιο Σήμα και η Ακαδημία Πλάτωνος. Προσέλκυση τουριστικού ενδιαφέροντος μέσω της διεθνούς προβολής της πόλεως και άνοιγμα σε αναξιοποίητες και ποιοτικές αγορές όπως η ρωσική
Δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα. Καθημερινή πρόσβαση των Αθηναίων πολιτών σε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών χωρίς μεσάζοντες σε τιμές κόστους. Στέγαση όλων των αστέγων σε αναξιοποίητα δημοτικά κτίρια. Περισυλλογή, εμβολιασμός και προστασία των αδέσποτων ζώων.

ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ [Προς εκτύπωσιν]

Η προεκλογική μας εκστρατεία θα λάβει χώρα εν μέσω απόλυτου αποκλεισμού από όλα τα συστημικά ΜΜΕ, τηλεοπτικά και διαδικτυακά. Ακόμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram) έχουναπαγορεύσει στους υποψηφίους μας να διαθέτουν σελίδες/προφίλ και να διακινούν τις απόψεις τους.
Για τον λόγο αυτό θα βρεθούμε πόρτα-πόρτα στο πλευρό κάθε Αθηναίου πολίτη και θα διαδώσουμε το πρόγραμμά μας μέσω φυλλαδίων. 

Το έντυπο που ακολουθεί μπορεί να το εκτυπώσει κάθε συναγωνιστής και να το διανείμει στην περιοχή του





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.