Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»;;; BINTEO - ΜΑΡΤΥΡΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!..


ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ -ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ- ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ Προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά πάνω από 1,5 χρόνο, έχει εξετάσει και θεραπεύσει χιλιάδες στην κυριολεξία πρόσφυγες - μετανάστες καιι σήμερα παρ’ ολίγον να τον σκοτώσει ένας απ’ αυτούς πετώντας πάνω του ένα... πυροσβεστήρα.

“Ευτυχώς έσκυψα και με πήρε ξώφαλτσα στον ώμο θα με σκότωνε” Αυτά μας είπε το μεσημέρι ο υπεύθυνος τοπικά των “Γιατρών του κόσμου” Κώστας Αντύπας, που παράλληλα έχει και την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, όταν μετά τα χθεσινά επεισόδια διαλύθηκε το Ιατρείο της Σούδας.“Τα ίδια έγιναν και στην ΒΙΑΛ παλαιότερα, χθες τα έσπασαν εδώ. Η απόφαση των Γιατρών του κόσμου είναι να διακόψουμε την λειτουργία μας, γιατί κινδυνεύει η ζωή γιατρών και Νοσηλευτών, που μερικοί προσφέρουμε δωρεάν τις υπηρεσίας μας. Χθες δεν ξέρω το λόγο έσπασαν το Ιατρείο, έσπασαν τον καρδιογράφο, μηχανήματα και εργαλεία πανάκριβα, πήραν τα φάρμακα, έσπασαν τα γραφεία και στο τέλος πήραν και ένα πυροσβεστήρα και άδειασαν παντού τον αφρό.

Αντικρύσαμε την καταστροφή, βλέπαμε την ημέρα 100 περίπου ασθενείς και όσοι πήγαιναν στο Νοσοκομείο πήγαιναν με γνωμάτευση. τώρα όπως έχει γίνει θα πηγαίνουν όλοι εκεί με το παραμικρό, το σύστημα θα φρακάρει. Ομως δεν γίνεται αλλιώς. Το πρωΊ ήρθε ένας νεαρός να τον εξετάσω και επειδή του είπα ότι δεν υπάρχει πιά ιατρείο, δεν υπάρχει τίποτα, άρπαξε ένα πυροσβεστήρα και μου τον πέταξε στο κεφάλι, ευτυχώς πρόλαβα να σκύψω αλλιώς…”
πηγη : stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.