Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ : Αντιπεριφερειάρχης Χίου : Kαλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ -ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ(ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝουΔουλα;;) ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
«Το σύνθημα των καταδρομέων μας, για το οποίο συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα, με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν, ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου ειναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!», γράφει περήφανα ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, σε τοπική εφημερίδα, εκλεγμένος με τον συνδυασμό της Χριστίνας Καλογήρου που στηρίχτηκε από τη Νέα Δημοκρατία
Ο Σταμάτης Κάρμαντζης είχε διατελέσει για λίγους μήνες και βουλευτής Χίου της ΝΔ μετά την παραίτηση του Κωστή Μουσουρούλη, ενώ είχε διατελέσει εκλεγμένος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χίου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το 2007 ως το 2010.
Σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα σε τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου αναφέρει πως «τις τελευταίες δυο ημέρες υπάρχει μια διάχυτη ανησυχία με τις συνεχείς παραβιάσεις στο εναέριο χώρο μας στις Οινούσσες και τα Ψαρά! Βρίσκεται δε σε εξέλιξη ναυτική άσκηση των Τούρκων! Το σύνθημα των καταδρομέων μας, για το οποίο συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα, με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν, ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου ειναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!Αυτή λοιπόν ειναι η πραγματικότητα, που πρέπει να λέγεται απο τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γής! Εχουμε ενα γείτονα άθλιο άπληστο μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλαχτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο!... Επειδή υπαρχει αναστάτωση αυτή την ώρα χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία και έχουν γνώση οι φύλακες! Οι Ένοπλες μας δυνάμεις ειναι ΕΔΩ ! Ας δοκιμάσουν και θα δουν!! Τέλος αν το ύφος της γραφής μου ξαφνιάσει κάποιους, δεν ζητώ συγνώμη διότι αυτό που μας έχει ρημάξει τελικά ειναι ο καθωσπρεπισμός, έχοντας χάσει την αυθεντικότητα μας!!», που καταλήγουν στην «ελληνική ψυχή»: «Πατριώτες ας σηκωθούμε απο τους καναπέδες μας, ας ξαναβρούμε την χαμένη Ελληνική Ψυχή μας, για να πορευτούμε στο αύριο!»
 http://www.stoxos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.