Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ :ΑΓΡΙΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ...ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ


ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ.
Το βουλευτή Κιλκίς του Σύριζα, Θεόδωρο Παραστατίδη, προπηλάκισαν σε συγκέντρωση για το προσφυγικό στο Πολύκαστρο. Η συγκέντρωση οργανώθηκε από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Παιονίας, το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου και σ' αυτήν προσκλήθηκαν οι τρεις βουλευτές του νομού και ο δήμαρχος Παιονίας. Οταν πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου ο Θ. Παραστατίδης, ομάδα κατοίκων άρχισε να τον υβρίζει και δεν του επέτρεψαν να μιλήσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα, ενώ τον αποδοκίμαζαν μέχρι και εκτός της αίθουσας, άλλοι ζητώντας του να παραιτηθεί και άλλοι υβρίζοντας και χειρονομώντας.
Ευτυχώς βρέθηκαν και ψυχραιμότεροι που τον προστάτεψαν καθώς έφευγε από τη συγκέντρωση.
Λίγο αργότερα, κι αφού οι διοργανωτές καυτηρίασαν την επιθετική αυτή στάση μερίδας των πολιτών, μίλησαν στους συγκεντρωμένους ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας και ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, αποσπώντας το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων.
Πάντως, το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο από την αρχή κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής στο προσφυγικό, για την ανυπαρξία του κράτους στον καταυλισμό της Ειδομένης, την παρουσία κοντά 25.000 προσφύγων-μεταναστών στο ν. Κιλκίς και την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ και των ...αλληλέγγυων!


Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.