Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ : ΛΑΘΡΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά, μετά την επέμβαση της αστυνομίας στην Εγνατία Οδό για την απομάκρυνση των προσφύγων. Πέντε φαντάροι, οι οποίοι βρίσκονταν στη σκηνή του στρατού μέσα στη δομή, δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους και πέτρες από τους πρόσφυγες, με αποτέλεσμα να βγουν έξω από το κέντρο.


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Εγνατία Οδός με την αστυνομία να προχωρά σε 27 προσαγωγές. Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά την επέμβαση της αστυνομίας για να βάλει τέλος στην καθιστική διαμαρτυρία των προσφύγων, οι οποίοι είχαν κόψει στα δύο το δρόμο. Το περιστατικό σημειώθηκε δύο χιλιόμετρα βορειότερα από τα Τζουμέρκα. Οι πρόσφυγες είχε «κλείσει» την Εγνατία Οδό και η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει προκειμένου να ξαναρχίσει η διέλευση των οχημάτων στην Εγνατία Οδό. Ωστόσο μόλις οι πρόσφυγες είδαν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον τους με πέτρες και καδρόνια. Τελικά η κατάσταση ηρέμησε λίγη ώρα αργότερα και αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση των αστυνομικό.Σύμφωνα με το epiruspost έγιναν σε τουλάχιστον 27 προσαγωγές, ενώ ανάμεσα στα άτομα που έχουν προσαχθεί περιλαμβάνονται τουλάχιστον δύο αλληλέγγυοι, μέλη ισπανικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, που εδώ και μέρες δραστηριοποιείται μέσα στον καταυλισμό του Κατσικά.
iefimerida
 ΕΙΔΟΜΕΝΗ
 Σταματημό δεν έχουν οι εντάσεις στον καταυλισμό της Ειδομένης, μιας και χθες το βράδυ μια ομάδα μεταναστών και προσφύγων έκαναν γυαλιά - καρφιά το κυλικείο που βρίσκεται στον σιδηροδρομικό σταθμό.

:

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως 40χρονια χουντα δεν ξυπναει αυτος ολαος λιγοι ειναι οι ελληνοψυχοι.θα μας φανε ζωντανους οι εγληματιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.