Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

H ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΕΝΕ...
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ -ΚΟΙΝΟΣ ΝΑ ΛΟΙΠΟΤΑΚΤΗΣΟΥΝ- ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ SELFIE ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ. 
ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ "ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ Η ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ .

KAI ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ TA MME  ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ". 
ΓΙΑ ΠΟΙOΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΡΕ;;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑ . ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΛΟΙΠΟΤΑΚΤΕΣ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΡΙΑ
ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ  ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ .
ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. 
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

2 σχόλια:

  1. Καλά αυτά που λες αλλά πως λέγεσαι Έλληνας οταν δεν γνωρίζεις ορθογραφία. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ;;ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ;; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.