Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ...iPHONE ΕΡΧΟΝΤΑΙ OI "ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

"ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΜΕ iPHONE ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ iPHONE ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦHΜΕΡΙΔΑΣ :


Τσίπρας: Μορφωμένοι και με… iPhone οι πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα!

Mε το μεταναστευτικό έκλεισε τη χθεσινή αποκλειστική συνέντευξη «Στον Ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα κατάφερε και έβαλε το θέμα στη Σύνοδο Κορυφής ενώ κάλεσε την Ευρώπη «να σταματήσει να στρουθοκαμηλίζει» γι’ αυτό το σημαντικό ζήτημα.

«Είναι ένα από τα κρισιμότερα θέματα που έχει να διαχειριστεί η Ευρώπη» επεσήμανε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι έχει αυξηθεί η ροή και σε μεγάλο ποσοστό είναι προσφυγική από τη Συρία.

«Δεν είναι θέμα για ανέξοδους λαϊκισμούς» πρόσθεσε ο ίδιος, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για επιχείρηση-σκούπα που δεν αντιμετώπισε το πρόβλημα αλλά και 90 εκ. ευρώ που έλαβε «για οργάνωση κέντρων προσφύγων και δεν τα αξιοποίησε».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνηση αναζητά τρόπο για να βρεθεί λύση ώστε να μην επηρεαστεί ο Τουρισμός στα νησιά, ενώ προκάλεσε εντύπωση η αναφορά του στους πρόσφυγες για τους οποίους σημείωσε ότι «είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου, ξέρουν ξένες γλώσσες, έχουν tablet και iPhone και θέλουν να πάνε στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ : 

"ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΜΕ 10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

http://ieroslochos.blogspot.gr/2015/04/10000.html