Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τα ξερά "όχι", της Χρυσής Αυγής...

Λοιπόν αυτό, που μ' αρέσει στους χρυσαυγίτες είναι πως τα λένε τόσο ωμά και με τόσην ειλικρίνεια, ώστε συχνά εχθροί και φίλοι δυσκολεύονται να τους πιστέψουν!
Θυμάστε τι είχε γίνει με την προεδρολογία, τότε που είχανε πέσει όλα τα παπαγαλάκια απάνω τους και διαλαλούσαν ότι οι χρυσαυγίτες ήσαν έτοιμοι να ψηφίσουν Σταύρο Δήμα, για να διαπραγματευτούν την απελευθέρωση τους...

Ήταν και το προηγούμενο με τους δύο προδότες της παράταξης, που ευθύς μόλις έδωκαν γην και ύδωρ, κρίθηκαν αποφυλακιστέοι. Κι είχαν αρχίσει να μας ζώνουν τα φίδια...
Ρε, λες?
Γιατί στο κάτω-κάτω οι άνθρωποι αυτοί έλιωναν αδίκως μέσα στις φυλακές, ενώ μυστικές υπηρεσίες, σιωνιστές και μεγιστάνες της αρπαχτής, ζητούσαν το κεφάλι τους στον πάγκο του χασάπη.

Πόσοι θα άντεχαν να πουν ένα ξερό όχι, όταν θα τους προσφέρονταν η πολυπόθητη ελευθερία αλλά πιθανόν και άλλες πολιτικές παραχωρήσεις. Σάμπως δηλαδή ο Μπαλτάκος δεν δούλευε τόσον καιρό υπόγεια μπας και καταφέρει τους χρυσαυγίτες να συνεργαστούν έστω και εν μέρει με το καθεστώς?  Σάμπως, αν το θέλανε δεν θα μπορούσαν να έχουν και προνόμια και ευκαιρίες και εξουσίες και... και... και...
Με τα χίλια τρέχανε να τους παρακαλέσουν οι λογής μπαλτάκοι, για να βάνουν λίγο νερό στο κρασί τους και να μην περνάνε τη γαλαζοπράσινη συμμορία, γενεές δεκατέσσερις...

Ήρθε όμως η ώρα της αλήθειας και ήταν αρκετό ένα ξερό όχι από τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής, ώστε να τα μαζέψουν οι σαμαροβενιζέλοι και να λάβουν την άγουσα προς τα πολιτικά αποδυτήρια...          
Γιατί αυτή η άτιμη η αλήθεια δεν τα χρειάζεται τα πολλά λόγια.
Της αρκεί ένα Ναι ή ένα Όχι και μ αυτά μονάχα γκρεμίζει τα κάστρα από άμμο που χτίζουν τα παπαγαλάκια.

Και τώρα πάλι πήγαν να στήσουν το ίδιο σκηνικό με ψέμματα και με μαλαγανιές.
Κι έβαναν μπροστά να ψήσουν το πόπολο ότι τάχα μου η Χρυσή Αυγή ψήφισε Ναι στην κάρτα του πολίτη!

Ποιοι?
Οι χρυσαυγίτες που από το 2012 είχε μαλλιάσει η γλώσσα τους, να λένε και να ξαναλένε για το τι σόι εφιάλτης είναι η περιβόητη "κάρτα του πολίτη" που πάνε να περάσουν στη ζούλα, τα νεοταξίτικα φερέφωνα.
Σας δίδω εδώ και συνδεσμούλι να πάτε να δείτε από μόνοι/ες σας, ομιλίες βουλετών της Χρυσής Αυγής του 2012, που αναφέρονται στον περίφημο ΑΜΚΑ και στην κάρτα του πολίτη, γιατί εμένα μπορεί και να μην με πιστεύετε...
[Δες: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-enantia-sthn-karta-tou-polith]







Και κοίτα τώρα να δεις που βρήκαν πάτημα τα παπαγαλάκια για να αρχίσουν τα σου-ξου-μου...
Επειδή λέει οι χρυσαυγίτες ψήφισαν Ναι και στο άρθρο για τη σίτιση, του νομοσχεδίου της ανθρωπιστικής κρίσης, όπου αναφέρονταν επί λέξει, ότι οι δικαιούχοι θα μπορούσαν να αγοράζουν προϊόντα με τη χρήση  "κουπονιών ή με μία ηλεκτρονική κάρτα"
Κι από κεί έβγαναν το συμπέρασμα, ότι τάχα μου οι χρυσαυγίτες σιγοντάρανε τα νεοταξίτικα σχέδια για το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.

Και δεν ήταν μόνο τα παπαγαλάκια, που έχυναν δηλητήριο.
Κλονίστηκαν και δικοί μας άνθρωποι, πατριώτες και αγνοί Έλληνες/ίδες, που άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως και πως και άμα και άλλα πονηρά...
Γιατί βέβαια οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουνε δει πολλά τα ματάκια μας.

Για να καταλάβετε, εμένα μου έστειλαν μηνύματα καλοί φίλοι και με ρωτούσαν προβληματισμένοι...
Τι παίζει ρε Λευτεράκη με τη Χρυσή Αυγή? Βάλαμε όντως πλάτη να περάσει η κάρτα του πολίτη?
Και να σας πω και κάτι ακόμα...
Πολύ αγαπημένη διαδικτυακή φίλη και εξαιρετική δημοσιογράφος με δικό της μπλογκ, Ελληνίδα με τα όλα της, έφτασε να κατηγορήσει ευθέως όλους τους χρυσαυγίτες μαζί κι εμένα, ότι παίξαμε το παιχνίδι των λυγκόρνιων του καθεστώτος.
Κι επειδή την αγαπώ πολύ, δεν το κρύβω... Με πήρε από κάτω!
Ναι, γεια...

Θα μου πεις... Για στάσου, ρε... Το ψήφισαν ή δεν το ψήφισαν? Κι αν το ψήφισαν δεν παναπεί ότι έστω έμμεσα, οι χρυσαυγίτες είπανε Ναι στην κάρτα του πολίτη?
Ε λοιπόν τι σκούζεις?
Δίκιο είχε η φίλη σου που σε έχεσε πατόκορφα...
Ωστόσο, επιτρέψτε μου τώρα, που προέκυψαν νέα στοιχεία, να πω κι εγώ τα δικά μου. Και μετά κρίνετε με και βαράτε με [αν μου χρειάζεται...]

Πρώτον, δεν γίνονταν να πουν "όχι" οι χρυσαυγίτες σε ένα νομοσχέδιο και σε ένα άρθρο, το οποίο προτείνει αυτά ακριβώς που έχουν κάμει πράξη με τα χίλια-μύρια βάσανα οι ίδιοι. Διότι μόνον η Χρυσή Αυγή βγήκε κι έδωσε ένα κομμάτι ψωμί και μια χούφτα φάρμακα στον εξαθλιωμένο Έλληνα.
Κι από πάνου είχανε και τους μπάτσους του Καμίνη, να τους βάνουν στο κυνήγι.
Πως να βγει τώρα και να πει όχι σε μια θεσμοθετημένη διανομή τροφίμων, έστω και με λεφτά των Ευρωπαίων...

Δεύτερον και σημαντικότερον, το άρθρο έτσι όπως ήταν διατυπωμένο σε καμία περίπτωση δεν οριοθετούσε τη δομή και τη λειτουργία μιας τέτοιας κάρτας. Απλώς έκαμε λόγο για κάποια ηλεκτρονική κάρτα, που ίσως και αν και μπορεί, να έρχονταν στη Βουλή για ψήφιση, όταν θα συγκεκριμενοποιούνταν και θα εξειδικεύονταν οι διατάξεις του σχεδίου νόμου.
Τότε μόνον θα μπορούσαμε να μιλάμε για "κάρτα του πολίτη", που ενδεχομένως να έκρυβε τον κίνδυνο μαζικής παρακολούθησης ή όχι - και μόνον τότε θα μπορούσαμε να ξεχέζουμε τους χρυσαυγίτες αν τυχόν και το ψήφιζαν.
Ν' αρχίσουμε να φωνάζουμε και να κατηγορούμε θεούς και δαίμονες, για κάτι που μπορεί να συμβεί στο μέλλον, είναι σαν να κλαίμε "για το παιδί μου το σκερπανοσκοτωμένο"
Και μην μου πείτε τώρα ότι υπάρχει ο κίνδυνος αυτοί οι θεομπαίχτες να μην φέρουν στη Βουλή για ψήφιση το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά να το περάσουν στο ντούκου, επειδή το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση ψηφίστηκε κι από τους 300, γιατί τότε είναι που θα ξεσηκωθεί πολύ μεγαλύτερος ντόρος και δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνον τους χρυσαυγίτες αλλά και την κ. Κωνσταντοπούλου!         

Απ΄την άλλη κατανοώ πλήρως την ανησυχία των πατριωτών στο συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί στον καιρό που ζούμε, φτάνει να μιλήσεις ανοιχτά για την πατρίδα, για το έθνος και για τον εφιάλτη της λαθρομετανάστευσης, για να σου φτιάξουν έναν φάκελλο χοντρό όσο και η δικογραφία για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. 
Σκέψου τώρα να μας φορτώσουν και με τσιπάκια, που θα κουβαλάμε και στην τουαλέτα μας... 
Πολύ σωστά λοιπόν γυναίκες-πατριώτισσες όπως η διαδικτυακή φίλη μου, δείχνουν τέτοια ευαισθησία, σε βαθμό να μου κόβουν και την καλημέρα, επειδή υποστηρίζω τους χρυσαυγίτες
Αλλά μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα και τσάμπα χαλάμε τις καρδιές μας, εμείς οι εθνικιστές και πατριώτες?

Διότι την ίδια ώρα που οι χρυσαυγίτες ψήφιζαν το ανθρωπιστικο νομοσχέδιο στη Βουλή, το Βημα έγραφε ότι δρομολογούνταν άλλο νομοσχέδιο, το οποίο βρίσκονταν σε δημόσια διαβούλευση στο γνωστό opengov.gr [ανοιχτή διακυβέρνηση] και στο οποίος θεσμοθετούνταν η κάρτα του πολίτη.
Συνεπώς, πως γίνεται να ψήφισαν οι χρυσαυγίτες την κάρτα του διαβόλου, εφόσον αυτή δεν είχε έρθει καν στη Βουλή αλλά την είχανε βγάνει στο διαδίκτυο για να κόψουν αντιδράσεις [όπου φυσικά έπεσε πολύ κράξιμο]
Και να που τώρα μαθαίνουμε ότι αυτή ακριβώς η διάταξη για την επίμαχη κάρτα αποσύρθηκε τελικώς λόγω των αντιδράσεων των πολιτών.
Σας δίδω εδώ και συνδεσμούλι να τα διαβάσετε από τον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής, να μην λέτε ότι σας γράφω πράγματα του κεφαλιού μου...
[http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-perase-h-karta-tou-polith]

Εν ολίγοις και προς το παρον τελειώσαμε μ' αυτόν τον εφιάλτη. Όσον για τη Χρυσή Αυγή, το λέει και το ξαναλέει.
Όχι στην κάρτα του πολίτη. Τελεία και παύλα...
[Και ξέρετε αυτά τα ξερά "όχι" της Χρυσής Αυγής έχει αποδειχτεί ότι είναι βαριά κι αταλάντευτα, σαν την αλήθεια...]

Αυτά λοιπόν για ένα ζήτημα που μπορώ να πω ότι ανησύχησε τους Έλληνες πατριώτες αλλά φρονώ ότι η ανησυχία μας ήταν πρόωρη και υπερβολική.
Αλλά θέλω να προσθέσω και τούτο και θυμηθείτε με, αν και όταν έρθει η ώρα...
Η Χρυσή Αυγή θα είναι η μόνη οργανωμένη πολιτική δύναμη, που θα αντισταθεί στην εφαρμογή της νεοταξικής κάρτας του πολίτη, όταν θα αποφασίσουν ότι το πόπολο είναι αρκετά έτοιμο για να χάψει την προπαγάνδα τους για να την βάνουν μπροστά.
Και μου φαίνεται άδικο να κατηγορούμε αυτούς ακριβώς που θα παλέψουν με νύχια και με δόντια, για να αποτρέψουν αυτό για το οποίο σήμερα τους κατηγορούμε.

Γιατί εδώ που τα λέμε και ίσαμε σήμερα, οι χρυσαυγίτες έχουν τιμήσει όλα τα ξερά και αδιαπραγμάτευτα όχι τους. Παρά το ότι με ένα-δύο "ναι" κάτω από το τραπέζι, θα μπορούσαν την περνάνε μπέικα, σαν μερικούς-μερικούς, που καλύτερα να μην αρχισω να κατονομάζω γιατί δεν θα εχω τελειωμό...


http://panusis.blogspot.gr/