Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ "ΕΘΑΨΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ O ΣΚΑΝΔΑΛΟΘΑΦΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ...
Νέο έγκλημα Ντογιάκου: Συγκάλυψη Σαμαρά - Στο αρχείο η υπόθεση Χαϊκάλη
Έκλεισε η υπόθεση με την απόπειρα χρηματισμού του Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, η οποία φανερώθηκε από το περιβόητο βίντεο, που προβλήθηκε από το ελεύθερο διαδίκτυο, παρά τις προσπάθειες Ντογιάκου.
Το γνωστό υποχείριο του Σαμαρά, αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση, χωρίς να διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες για την διερεύνηση της υπόθεσης. Ενδεικτικό του πόσο «στημένος» είναι ο Ντογιάκος
και η «απόφαση» του είναι ότι παρότι ήταν ευκόλως αντιληπτό πως η διαλεύκανση της υποθέσεως περνούσε απαραιτήτως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου. Βέβαια, ο Ντογιάκος δεν είχε άλλη επιλογή, καθώς η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης θα έφερνε στο φως όλο το βρώμικο κύκλωμα Σαμαρά.
Θυμίζουμε ότι υπάρχουν δύο πολύ σκοτεινά σημεία στην όλη υπόθεση, τα οποία ουδέποτε ερευνήθηκαν από τον Ντογιάκο: Πρώτον, ποιος ειδοποίησε τον Αποστολόπουλο να μην πάει στο τελευταίο ραντεβού, που θα οδηγούσε στην σύλληψή του και δεύτερον με ποιον μίλαγε από την κυβέρνηση;
Από την στιγμή που ο Ντογιάκος, προβαίνοντας σε μία καταφανή παράβαση καθήκοντος, δεν διέταξε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, δηλαδή πριν από δύο εβδομάδες, που του έγινε η πρώτη σχετική καταγγελία από τον Χαϊκάλη, ήταν μοιραίο ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στο αρχείο, αφού μόνο εκεί βρίσκονταν οι αποδείξεις για την ροή των χρημάτων, που εν τέλει θα κατέληγαν στον Χαϊκάλη.
Πλέον υφίσταται μεγάλο ζήτημα, αφού προστίθεται ένα ακόμα κακούργημα στην όλη υπόθεση. Πέραν της απόπειρας χρηματισμού βουλευτή από την κυβέρνηση, υφίσταται άλλη μία υπόθεση παράβασης καθήκοντος, που βαραίνει τον Ντογιάκο.
Δικαιώνεται βέβαια στο απόλυτο και ο Μπαλτάκος για ακόμη μια φορά όταν παραδεχόταν: Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα υποχείριο του Σαμαρά!