Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ!...ΘΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;

"ΜΑΜΙΑΔΕΣ" ΤΗΝ ΜΑΜΗΣΑΤΕ...
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ:
1) ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ Ή ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
2) Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
Αμέσως μετά τη δημοσίευση του ντοκουμέντου της ντροπής με την εντολή Σαμαρά στον «Παναθηναϊκάκια», οι Ευρωβουλευτές μας έθεσαν το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποβάλλοντας σχετική επίκαιρη ερώτηση.



Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στα πρακτικά της ελληνικής Βουλής, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ηχητικό απόσπασμα στο οποίο εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Κυβερνήσεως να συνομιλεί με ανώτατο δικαστικό και να του αναφέρει τα εξής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει". Σύμφωνα με όσα ελέχθησαν στη Βουλή, "Παναθηναϊκάκιας" είναι ο εισαγγελέας Ντογιάκος, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος σε συνέντευξη του, ενώ ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στην απολογία των τριών Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γερμενή, Ηλιόπουλο και Μπούκουρα (τότε) οι οποίοι και προφυλακίστηκαν. Εάν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω ισχυρισμοί, η παρέμβαση του Πρωθυπουργού στην Ελληνική Δικαιοσύνη συνιστά κατάφωρη παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών.
Ερωτάται λοιπόν η Επιτροπή:
1) Είναι ενήμερη για αυτές τις εξελίξεις στην Ελλάδα;
2) Παρατηρεί την αποτελεσματική εφαρμογή των οδηγιών της Ε.Ε. σχετικά με την διάκριση των εξουσιών και την εξασφάλιση κράτους Δικαίου;
3) Πώς προτίθεται να αντιδράσει αν επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί;

Παράλληλα το επίμαχο ηχητικό υλικό εστάλη σε πιστοποιημένο εργαστήριο του Βελγίου (Recording, Mixing, Mastering Studio - Audio Engineering) και ζητήθηκε από ειδικό πραγματογνώμονα – μηχανικό ήχου (Audio Engineering Diploma, S.A.E. - No 14537) να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:
Αν είναι μονταρισμένο το αρχείο (με απλά λόγια αν έχει υποστεί «κοπτοραπτική») και
Αν η φωνή που ακούγεται ανήκει στον Σαμαρά ή αν πρόκειται για μίμο (για την ακρίβεια εστάλησαν αρχεία ήχου από ομιλίες και συνεντεύξεις του Σαμαρά και ζητήσαμε να μάθουμε αν η φωνή που ακούγεται σε αυτά ταυτίζεται με τη φωνή που δίνει την εντολή στον «Παναθηναϊκάκια».)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ:
1) ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ Ή ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
2) Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Η ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ.

Δημοσιεύουμε τα κυριότερα σημεία, καθώς και τα συμπεράσματα της πολυσέλιδης έκθεσης πραγματογνωμοσύνης που έχει συνταχθεί στην Αγγλική γλώσσα και μεταφράστηκε στα Ελληνικά από το τμήμα επιστημονικών συνεργατών του Λαϊκού Συνδέσμου.








YΓ: Τη γνησιότητα του ντοκουμέντου είχαν αποδεχθεί και οι πιο φανατικοί εχθροί της Χρυσής Αυγής μετά την ένοχη σιωπή του τρομοκρατημένου Σαμαρά και κυρίως μετά την εκβιαστική εντολή προς όλα τα ΜΜΕ να θάψουν αυτό το μέγιστο ζήτημα. Τώρα ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση, που μας δίνει δικαίωμα νομικής χρήσης του συγκλονιστικού υλικού.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου