Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αμερικανός ηθοποιός :Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έριξε τους Δίδυμους Πύργους

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...
Ο Ράσελ Μπραντ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να γίνει δημόσιος κατήγορος της κυβέρνησης των ΗΠΑ για το θέμα της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους. Ένα θέμα ταμπού για την αμερικανική κοινή γνώμη, ένα θέμα που πονάει το συλλογικό ασυνείδητο και το οποίο ο γνωστός ηθοποιός φέρνει ξανά στο φως δίνοντας τη δική του σοκαριστική εξήγηση.
Ο Ράσελ Μπραντ σε συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν πίσω από την φονική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, πυροδοτώντας θύελλα αντιδράσεων!
Καλεσμένος στο «Newsnight» του BBC, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι oι τρομοκρατικές ενέργειες της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ήταν «ελεγχόμενες» και ότι «υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση μεταξύ της οικογένειας του Τζορτζ Μπους και του Οσάμα Μπιν Λάντεν», φωτογραφίζοντας, έτσι, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ για όσα συνέβησαν, αλλά και την εισβολή των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.

«Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πιθανότητα... Εμπιστεύεστε την αμερικανική κυβέρνηση; Εμπιστεύεστε την κυβέρνηση της Αγγλίας;», διερωτήθηκε ο Ράσελ και πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει να... συζητάει τρελές θεωρίες συνωμοσίας (άσχετα που αυτό έπραξε)!
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις στα social media, τόσο από τηλεκριτικούς, όσο και από τηλεθεατές, που επέκριναν τον ηθοποιό για προσβολή των 2.973 ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στις επιθέσεις, αλλά και των 24 που ακόμα θεωρούνται αγνοούμενοι.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ράσελ Μπραντ ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για τους Δίδυμους Πύργους: μία ημέρα μετά την 11η Σεπτεμβρίου, προκάλεσε την απόλυσή του από το κανάλι MTV στο οποίο εργαζόταν, καθώς πήγε στη δουλειά ντυμένος... Οσάμα Μπιν Λάντεν!

iefimerida.gr/