Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Στο φως το μυστικό οπλοστάσιο της ΝΔ, Παπούλια και Κανέλλη - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η «νομική» μπαρούφα του αιώνα, δια χειρός Ισίδωρου Ντογιάκου: «Από το περιεχόμενο όλων των ευρημάτων και των αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας και παρά τους επίμονους ισχυρισμούς ορισμένων κατηγορουμένων περί του αντιθέτου , αποδεικνύεται , χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία , η παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών από το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και από μέλη του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι , παρά τις εκτεταμένες και επίμονες έρευνες , δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί από τις αρμόδιες Αρχές Ασφαλείας και να κατασχεθεί μεγάλος αριθμός όπλων , όπως τουλάχιστον είχε καταγγελθεί ότι υπήρχε


Ο Ντογιάκος ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποδειχτεί η ύπαρξη όπλων που δεν βρέθηκαν, βάσει φωτογραφιών και ψευδομαρτυριών. Όμως ποια ήταν τα «όπλα» στα οποία αναφέρεται ο Ντογιάκος;

Φιλιππινέζος στρατηγός από την Τοπική Οργάνωση Ανατολικού Τιμόρ που κρατάει αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low. Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έχει ήδη μεταβεί στις Φιλιππίνες, ψάχνοντας τόσο τον «χρυσαυγίτη» στρατηγό, όσο και τον εκτοξευτήρα.



Πολεμικό τυφέκιο Μ-4 με... επαναφορτιζόμενη μπαταρία



και η διαφήμιση της μπαταρίας στο διαδίκτυο



Όπλα από το… Google





Όπλα paintball και airsoft



Όλα αυτά τα ισχυρίζεται ο Ντογιάκος σε πείσμα δηλώσεως του ίδιου του Δένδια, ο οποίος σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε αρνηθεί την ύπαρξη «οπλοστασίου» και μάλιστα είχε αρνηθεί ψευδώς ότι είχε δηλώσει ποτέ κάτι τέτοιο.


Εν τέλει αν ο Ντογιάκος ενδιαφέρεται για φωτογραφικά οπλοστάσια, που απαρτίζονται από αληθινά όπλα και όχι από ψεύτικα παιχνίδια, ας του φέρουμε ενώπιον του πεδίον δόξας λαμπρό, να ασκήσει διώξεις και να βρει «εγκληματικές οργανώσεις», μπας και ικανοποιήσει τις… ορέξεις του.

Λιάνα Κανέλλη





Κάρολος Παππούλιας



Παρακάτω ο Παπούλιας δίνει συνέντευξη υπέρ της χρήσης πολεμικών όπλων, στο περιοδικό που είχε εξώφυλλο την Λιάνα Κανέλλη: 





Υφυπουργός ΝΔ Παπαδόπουλος



Υπουργός ΝΔ Αβραμόπουλος



Βουλευτής ΝΔ Λυκουρέντζος



Υπουργός Πασόκ Τσοχατζόπουλος



Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για τα airsoft όπλα


Ας θυμηθούμε τα τρομοκρατικά ρεπορτάζ που προβάλλονταν όταν η Αντιτρομοκρατική του Δένδια έφτανε μέχρι του σημείου να εκθεμελιώνει μοναστήρια, για να βρει το "οπλοστάσιο" της Χρυσής Αυγής. Εν τέλει, όπως προείπαμε, τώρα έχουν μεταβεί στο Ανατολικό Τιμόρ, ψάχνοντας για τον Φιλιππινέζο "χρυσαυγίτη".


 Χρυσή Αυγή