Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΜΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΓΙΑ "ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙ" ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" ΟΤΙ ΟΙ 19ΧΡΟΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
iefimerida.gr :Ακροδεξιά σύμβολα, σβάστικες και όπλα είχαν και οι 19χρονοι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Μάνη
Πέρα από την αγάπη για το μπόντι μπίλντιγκ και τα αναβολικά φαίνεται ότι οι δυο 19χρονοι δολοφόνοι της Μάνης είχαν άλλο ένα κοινό με τα θύματά τους: Τις ίδιες ακροδεξιές απόψεις. 

Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά η φωτογραφία με τη μικρή σβάστικα στο δεξί μπράτσο του ενός εκ των δυο δραστών, του 19χρονου που κατάγεται από αγροτική οικογένεια του Κάμπου Μεσσηνίας. Το ίδιο δείχνουν και οι αναρτήσεις του υπέρ του της Χρυσής Αυγής στο Facebook. Επίσης, στο λογαριασμό του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει πλήθος φωτογραφιών με καραμπίνες που μαρτυρά και την εξοικείωση του μέχρι πρότινος μαθητή, με τα όπλα.
Αίσθηση προκαλεί και το σχόλιο που είχε κάνει μια φίλη του στο Facebook την ημέρα της γιορτής του. «Χρόνια πολλά, μελλοντικέ δολοφόνε», του έγραφε. Επίσης, αν και ανήλικος, τότε, φαίνεται ότι είχε έντονα ρατσιστική διάθεση αφού σε ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, σχολιάζοντας άρθρο για την «Αλβανία που απειλεί πλέον την Ελλάδα», αναφέρει, σύμφωνα με το Εθνος: «Χρυσή Αυγή γ... τον κ... τους». Ο ίδιος, πάντως, όπως τονίζει η εφημερίδα,  δεν φαίνεται να είναι ενεργό μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης αλλά υποστηρικτής της.