Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!! Μόνο... 1000 λαθρομετανάστες εισέβαλαν στη χώρα το Σαββατοκύριακο!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΑΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Aπο http://www.xryshaygh.com/ :Μόνο... 1000 λαθρομετανάστες εισέβαλαν στη χώρα το Σαββατοκύριακο. 
Φανταστείτε τους αντίστοιχους αριθμούς μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού εκτρώματος!
Ομολογία-σοκ, η οποία επιβεβαιώνει ξεκάθαρα και δίχως περιστροφές τα όσα η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει για τις σκοπιμότητες πίσω από την ψήφιση του αντιρατσιστικού εκτρώματος, έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης. Τα όσα δήλωσε ο υπουργός της Χούντας Σαμαρά για την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών είναι συγκλονιστικά και ενδεικτικά της τεράστιας απειλής για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους: «Συζητάμε για 996, δηλαδή 1.000 ανθρώπους, στη διάρκεια των τελευταίων τριών ημερών, από την Παρασκευή. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός που έχουμε δεχθεί. Οι 200 διασώθηκαν από τη θάλασσα και τους υπόλοιπους τους βρήκαμε, χωρίς να έχουμε κάνει κάτι»!

Όταν λοιπόν ο Σαμαράς και στελέχη της κυβέρνησής του έκαναν λόγο για κατακόρυφη άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, εξαιτίας υποτίθεται της «πετυχημένης» τουριστικής καμπάνιας της εγχώριας Χούντας, προφανώς εννοούσαν τη μαζική εισβολή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι πέραν όλων των άλλων, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την καταρρέουσα ελληνική οικονομία.
Επισημαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα της Βουλής το οποίο συνέδεσε άμεσα την εισροή των λαθρομεταναστών με το υπό συζήτηση και πιθανώς ψήφιση αντιρατσιστικό νομοθετικό έκτρωμα. Τουτέστιν, με τις διευκολύνσεις και τα προνόμια τα οποία παρέχει στους λαθραίους εισβολείς που θα εισέρχονται με οποιονδήποτε παράνομο τρόπο στη χώρα.
Εάν λοιπόν, το περασμένο σαββατοκύριακο εισήλθαν στην απροστάτευτη Πατρίδα μας 1000 λαθρομετανάστες, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως αίφνης μετά την ψήφιση του «αντιρατσιστικού», οι αριθμοί των αλλοεθνών που θα εισβάλλουν παρανόμως στην Ελλάδα θα αυξηθούν κατακόρυφα.
Όταν ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας κάνει λόγο για 1.000.000 πρόσφυγες που αναμένουν στα μικρασιατικά παράλια, τότε καθίσταται σαφές πως το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης όχι απλά δεν αντιμετωπίζεται, αλλά αναμένεται να ενταθεί κατά δραματικό μάλιστα τρόπο, εντείνοντας κατ' επέκταση και τις σοβαρότατες συνέπειες για την Πατρίδα και το Λαό μας.
Κατ' ουσίαν, εντός των ολίγων επομένων ετών, το πρόβλημα λαθρομετανάστευση δεν θα είναι απλά μείζον, αλλά μάλλον μη αναστρέψιμο.