Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΩΣ "ΝΑΖΙ" ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΣΤΑΞΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΣΕ ΛΟΓΩ ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ  ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΟΣ :
«Καταγγέλλω δημόσια το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Παπαδημούλη, που ανέφερε ως ναζί τον αδελφό μου λόγω των συμβόλων –των αρχαίων ελληνικών συμβόλων- που είχε πάνω του. Από πού κι ως πού ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;» διερωτήθηκε ο αδελφός του ενός εκ των δύο θυμάτων από τη μεσσηνιακή Μάνη, Γιάννης Σγούρος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.


Κάνοντας αναφορά στα σύμβολα και στα τατουάζ που είχε ο αδελφός του στο σώμα του ο κ. Σγούρος σημείωσε:

«Εάν είχαν το σφυροδρέπανο, που και με το σφυροδρέπανο επί Στάλιν έγιναν χιλιάδες εγκλήματα –ίσως και περισσότερα από τον Χίτλερ- τα οποία συνεχίστηκαν μέχρι να πέσει το τείχος… Τότε τι θα λέγαμε; Ότι είναι εντάξει; Αν είχαν τον σταυρό, για τον οποίο σκοτώθηκαν εκατομμύρια κόσμος, από τις σταυροφορίες μέχρι το Μεσαίωνα… Τι θα λέγαμε; Ότι είμαστε εντάξει; Αλλά τους πείραξε το Γαμμάδιον; Αυτό τους πείραξε;» διερωτήθηκε ο αδελφός του θύματος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:ΣΤΟΧΟΣ