Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Μείζων κίνδυνος το δημογραφικό - Γηράσκει και θνήσκει ο Ελληνισμός.

Μείζων κίνδυνος το δημογραφικό - Γηράσκει και θνήσκει ο Ελληνισμός
Μία εκ των σημαντικότερων παραμέτρων της εθνοκτόνου διακυβέρνησης της Πατρίδος μας από τους απατεώνες της κλεπτοκρατίας, είναι η υπογεννητικότητα, της οποίας οι συνέπειες σήμερα αχνοφαίνονται, αλλά θα γίνουν δραματικά διακριτές στο πολύ κοντινό μέλλον.

Σύμφωνα με έρευνα η οποία διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού το οποίο βρίσκεται στην ηλικιακή ομάδα 65 ετών και άνω, ξεπερνά το 19%, ήτοι το 1/5 περίπου του πληθυσμού. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για κάθε 100 νέους το 2001, αντιστοιχούσαν 110 ηλικιωμένοι (ηλικίας άνω των 65 ετών), ενώ σήμερα σε 100 νέους Έλληνες αντιστοιχούν 134 ηλικιωμένοι.

Η Ελλάδα ως εκ τούτου, κατατάσσεται ως η τρίτη πιο γερασμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πίσω από Ιταλία και Γερμανία, οι οποίες βρίσκονται στη δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα, με ποσοστά 20,3% και 20,6%.

Τα ανωτέρω στοιχεία σε συνδυασμό με τα δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ σύμφωνα με τα οποία το φυσικό ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων έχει το έτος 2012 αρνητικό πρόσημο, δηλαδή οι θάνατοι ξεπερνούν τις γεννήσεις. Το έτος 2008, οι γεννήσεις ξεπερνούσαν τους θανάτους κατά 10.300, ενώ από το 2011 έχουμε 4.671 θανάτους περισσότερους από τις γεννήσεις. Το 2012 δε, οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά 16.299!

Καθίσταται σαφές πως το δημογραφικό σε συνδυασμό με την εξαθλίωση της οικονομικής κρίσης και την αθρόα λαθρομετανάστευση, συνιστούν ένα εκρηκτικό μίγμα άκρως επιζήμιο για το Ελληνικό Έθνος. Ο Ελληνισμός χάνεται αργά αλλά σταθερά, γηράσκει και θνήσκει και οι πολιτικές ηγεσίες του αντισυνταγματικού τόξου προκρίνουν ως λύση του προβλήματος την ανεξέλεγκτη «ελληνοποίηση» λαθροεισβολέων προς αντικατάσταση των Ελλήνων.

Ο μείζων για την Πατρίδα μας κίνδυνος δύναται να αντιμετωπισθεί μονάχα με τα δραστικά μέτρα μιας Εθνικής κυβέρνησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.