Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η χούντα του μνημονίου βάζει χέρι στις τελευταίες καταθέσεις των Ελλήνων.



Η μνημονιακή συγκυβέρνηση πραγματοποιεί κατά γράμμα τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, φέρνοντας τον ελληνικό λαό στα όρια της εξαθλίωσης. Οι αδίστακτοι υποτακτικοί των τραπεζιτών βάζουν χέρι στις τελευταίες καταθέσεις των Ελλήνων που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο.


Όπως έγινε γνωστό οι εφορίες θα στέλνουν ένα απλό email στις τράπεζες και αμέσως θα μαθαίνουν τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών των οφειλετών. Αμέσως μετά την απάντηση των τραπεζών η εφορία θα βγάζει ''ηλεκτρονικά'' κατασχετήρια χωρίς καμία ενημέρωση των οφειλετών.

Η κολοσσιαία διαφορά του νέου συστήματος είναι πως όλα θα γίνονται χωρίς ενημέρωση των οφειλετών.Και ο λόγος που γίνεται αυτό είναι πολύ απλός, δηλαδή δεν θα τους δίνεται ο χρόνος να τραβούν τα τραπεζικά τους υπόλοιπα και να μην βρίσκει τίποτα η Εφορία για να κατασχέσει!

Με το νέο σχέδιο, που αποκαλύπτει το Capital, η διαδικασία των κατασχέσεων θα ολοκληρώνεται το πολύ μέσα σε 16 ημέρες. Οι εφοριακοί υπάλληλοι με ένα e mail θα ζητούν και θα μαθαίνουν άμεσα από τις τράπεζες τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών. Τότε οι Εφορίες, πάλι με ηλεκτρονικό τρόπο, θα στέλνουν τα κατασχετήρια στις τράπεζες. Με το που φτάνει το κατασχετήριο οι τράπεζες θα βγάζουν τα χρήματα από τους λογαριασμούς των οφειλετών και θα τα αποδίδουν στο Δημόσιο.

Η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου έχει φέρει την Πατρίδα μας αιώνες πίσω με χαράτσια, διόδια, κατασχέσεις και φυλακίσεις και πρέπει άμεσα να φύγει για να ξεβρωμίσει ο τόπος!