Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ IΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ "ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ" ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ....ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ...ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΗΝ "ΧΑΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ" ΤΟΥΣ.
parapolitika :Η... δεξιά στροφή της Νέας Δημοκρατίας! 
Κάτι άλλαξε στη χθεσινή θλιβερή επέτειο των Ιμίων
Τα προηγούμενα χρόνια η Νέα Δημοκρατία, την ημέρα μνήμης του γεγονότος στα Ίμια το 1996, περιοριζόταν σε ένα δελτίο τύπου και κάποια αιχμηρή ανακοίνωση.
Χθες ωστόσο η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε την ημέρα μνήμης της θυσίας των τριών ηρώων στα Ίμια κάτι που είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο όπως φάνηκε από τις κοινοποιήσεις της εικόνας που δημιούργησε το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος. Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και ως μία δεξιά στροφή αφού φέρνει αμέσως στο μυαλό τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και ξυπνάει το πατριωτικό αίσθημα του κόσμου.