Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.
O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης γνωστός υποστηρικτής του Μνημονίου, ομολόγησε σε βραδινή "ελαφριά" εκπομπή του ΑΝΤ1 (τα πιο σπουδαία λέγονται πάντοτε ελαφρώς) ότι γνώριζε εξ'αρχής την καταστροφή που θα έφερνε το Μνημόνιο, και είπε "κατά συνθήκη ψέμματα" στον ελληνικό λαό για να τον "καθησυχάσει" και να το αποδεχτεί.
Όταν και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και εξέχων μέλος μιας υποτακτικής συγκυβέρνησης του "ναι" σε όλα στη τρόικα αναζητά έμμεσο τρόπο ομολογίας γίνεται κατανοητό προς τα που οδεύει αυτή η χώρα με τα μνημόνια. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!
Ο υπουργός Υγείας, καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1,
παραδέχθηκε ότι όταν ξεκίνησε το θέμα με το Μνημόνιο, εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός, ενώ γνώριζε ότι τα Μνημόνια ήταν καταστραοφή για την Ελλάδα.
Για ομολογημένα ψέμματα δεν πρέπει να υπάρξουν ποινές; Ας επιληφθεί του θέματος η δικαιοσύνη. Το Μνημόνιο κατέστρεψε χιλιάδες ζωές, και είναι υπέυθυνο για χιλιάδες θανάτους.
Δείτε το βίντεο με την ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη :



Defencenet