Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ :Απόλυτο ξεγύμνωμα του ψέυτη Βορίδη από Παύλο Σαράκη για την παράνομη παρέμβαση Αθανασίου στην δικαίοσυνη για την υπόθεση της Χ.Α (BINTEO)


Βορίδης: "Εγώ δεν ξέρω αν πήρε τηλέφωνα ο υπουργός της Δικαιοσύνης"
Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, συνήγορος υπεράσπισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου ξεσκέπασε έναν από τους βασικούς μηχανορράφους της βρώμικης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, τον Μάκη Βορίδη.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ψοφοδεξιάς έκανε για μια ακόμη φορά τον ανήξερο και προσπάθησε με γελοία επιχειρήματα να αποτινάξει από πάνω του το πασιφανές, ότι δηλαδή η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική.
Στην καταγγελία της Χρυσής Αυγής μάλιστα για πολιτικές παρεμβάσεις που έχουν παραδεχθεί ο Σαμαράς και ο Αθανασίου, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε άγνοια.

Στην συνέχεια για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο Βορίδης δήλωσε πως τα τηλέφωνα του Αθανασίου στην προϊσταμένη του πρωτοδικείου Τσάμη δεν ήταν παρέμβαση, αλλά αίτημα για… ενημέρωση!Τα γεγονότα όμως τον διαψεύδουν πανηγυρικά, καθώς σε επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής ο ίδιος ο υπουργός της Δικαιοσύνης είχε παραδεχθεί μέσα στη Βουλή πως έπαιρνε τηλέφωνο από το εξωτερικό να μάθει πως πάει η κατάσταση…

XRYSH AYGH