Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

"ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ" ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Χ.Α Μητρόπουλος σε Τσίπρα : Να μην ψηφίσουμε τη διάλυση της Χρυσής Αυγής

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α ΕΡΧΕΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .
ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.(ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ)
ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ" ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Να μην ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής ζητά με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής (δημοφιλέστερος βουλευτής στην Β Άθηνών στην πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO) και νομικός Αλέξης Μητρόπουλος.

Επίσης χαρακτηρίζει "λανθασμένη" την έως τώρα αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την Αριστερά.
Στην επιστολή του ο κ. Μητρόπουλος εκτιμά για τη Χρυσή Αυγή- όσον αφορά της λαϊκή της βάση- οτι «δεν πρόκειται περί κλασικού ναζιστικού κόμματος, αλλά ούτε και περί ναζιστικού εκλογικού σώματος. Ιστορικά, πρόκειται περί ενός φαινομένου που εξελίσσεται στα πλαίσια της ελληνικής καθεστωτικής Δεξιάς. Πρόκειται, δηλαδή, περί ενδοοικογενειακών διενέξεων, που, σε ορισμένες περιόδους και κάτω από κατάλληλες συνθήκες, ξεφεύγει από τα όρια της εσωτερικής- ενδοοοικογενειακής αυτής διαμάχης. Γιαυτό υποστηρίζουμε ότι η μέχρι τώρα αντιμετώπιση της ΧΑ από την Αριστερά ήταν λανθασμένη.
Η στάση της Αριστεράς πριν από τη σύλληψη της ηγεσίας της, η μονοθεματική επιθετική τακτική εναντίον της με αφορμή τραγικά περιστατικά του μεταναστευτικού, η απόλυτη ταύτιση με τη μνημονιακή κυβέρνηση στη δραστική, εσπευσμένη και απολυτοποιημένη πολιτική της δίωξη κ.τ.λ. προδίδουν ελλείψη ίδιας πολιτικής θέασης και ανάλυσης», αναφέρει και ζητά να μη συνεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε τυχόν πρωτοβουλία της κυβέρνησης να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr