Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

KAMΠINΓΚ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.


ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΓΝΚ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ . ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ
Ηλεία: Πρόταση για δημιουργία κάμπινγκ εποχιακών εργατών γης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Συνεχίζει τις επαφές και τις παρεμβάσεις ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να δοθούν λύσεις στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί αλλά και οι εργάτες γης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και κυρίως στην περιοχή της Μανωλάδας Ηλείας.

Σήμερα ο κ. Κατσιφάρας επικοινώνησε εκ νέου τηλεφωνικά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη σχετικά με το θέμα και προγραμματίστηκε συνάντηση προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ συζητήθηκε και η περίπτωση δημιουργίας και χρηματοδότησης κάμπινγκ εποχιακών εργατών γης στην περιοχή της Ηλείας.


Στόχος τόσο του αρμόδιου Υπουργείου όσο και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι επιτέλους να δοθεί λύση στο μείζον ζήτημα της στέγασης των εργαζόμενων μεταναστών, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε αντίστοιχα προβλήματα, όπως έγινε κατά την περασμένη άνοιξη.

«Εκτός όμως της στέγασης θα πρέπει με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουμε την προστασία των εργαζόμενων μεταναστών – εργατών γης, οι οποίοι θα πρέπει να απολαμβάνουν της δέουσας ασφαλιστικής κάλυψης και των ανθρωπίνων συνθηκών διαβίωσης και εργασίας και αυτό είναι ένα από τα κρισιμότερα ζητήματα που θα θέσουμε στους αρμόδιους υπουργούς» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Κατσιφάρας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία για το μείζον αυτό ζήτημα, ενώ έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα των εργατών γης με σχετικές επιστολές.
patrastimes.gr