Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Δεν τελειώνουν τα μπάνια για τον cool Alexis - Αστυνομικοί σε ρόλο αχθοφόρου.Ο σκληρός πολέμιος της τρόικα, ο καταστροφέας του μνημονίου, το παιδί το λαού Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει απτόητο τις διακοπές του. Μάλιστα έχει πάντα μαζί του ομάδα αστυνομικών, όχι γιατί κινδυνεύει από τους μυστικούς πράκτορες της Μέρκελ, αλλά γιατί κάποιος πρέπει να κουβαλάει και τις βαλίτσες.

Σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, ο trendy Αλέξης μπαίνει στον δεύτερο μήνα των διακοπών του, φιλοξενούμενος μάλιστα γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού. Την ίδια ώρα όλα τα προβλήματα της χώρας έχουν λυθεί, επομένως ο Σύριζα μπορεί να χαλαρώσει την σκληρή και αιματηρή αντιπολίτευση που ασκεί στην κυβέρνηση των μνημονιακών.

Το παιδί του λαού πάντως δίνει σκληρή απάντηση σε όσους τον θεωρούν άκαπνο και βολεμένο, με το επαναστατικό του ντύσιμο και το τσαντάκι μπανάνα στη μέση. Επιλέγει μάλιστα τους Αντίπαξους για τις διακοπές του, φτύνοντας κατάμουτρα το διεθνές jet-set της Μυκόνου. Ζήτω η επανάσταση...