Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Και αλήθειες από τον Τατσόπουλο!!!:"Η τηλεόραση δείχνει μαλ@κίες και ηλίθιους και κατέστησε αγνώστους τους πνευματικούς ανθρώπους".(ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΒΕΒΑΙΑ)


Ο "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...
«Ο περήφανος καταπληκτικός αυτός λαός δε διαβάζει κανένα βιβλίο. Τους έχουν χεσμένους τους πνευματικούς ανθρώπους....
Έχουμε μία τηλεόραση που δείχνει μαλακίες και ηλίθιους από το πρωί ως το βράδυ. Θα σου πουν τον Καζαντζάκη τον Ελύτη ,ότι άλλο θυμούνται από τα μαθητικά τους χρόνια και θα σου κολλήσουν μαζί τη Λένα Μαντά.
Με τους πνευματικούς ανθρώπους έχει παιχθεί ένα τεράστιο παιχνίδι υποκρισίας όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ βάζω την αρχή αυτού του παιχνιδιού με τη γέννηση της ιδιωτικής τηλεόρασης. Σ' αυτά τα 23 χρόνια τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και ιδίως η ιδιωτική τηλεόραση κατέστησε αγνώστους τους πνευματικούς ανθρώπους.
Ζήσαμε μία συστηματική προσπάθεια σαχλαμαροποίησης του δημόσιου βίου. Συζητάμε μονάχα για μαλακίες από το πρωί έως το βράδυ. Τα κατινοδοικεία έγιναν η κύρια τηλεοπτική εκπομπή. Γαλουχήσαμε έναν ολόκληρο λαό με σαχλαμάρες αηδίες και κουτσομπολιά. Τους κατασκευάσαμε εντελώς απροετοίμαστους για το μέγεθος, την ένταση και τη βιαιότητα της κρίσης, να ασχολούνται με ηλιθιότητες πλήρως στην κοσμάρα τους. Οι πρώτοι που θυσιάστηκαν σ αυτή την προσπάθεια ήταν οι λεγόμενοι πνευματικοί άνθρωποι. Παλιά τους καλούσαν και στα πάνελ ως γλάστρες ή κάπου να ακούν τη γνώμη τους. Ούτε εκεί δεν τους βλέπουμε πλέον. Δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Τους περισσότερους τους αγνοούσαν πλήρως».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr