Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ" ΣΤΑΘΗ ΤΟΥ ENIKOS.GR.


Ο ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΣΤΑΘΗΣ" ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. 
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .
ΜΙΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΑΦΓΑΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΜΜΕ .ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(ΟΥΤΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ) ΑΥΤΟΣ ΕΧΡΙΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.(ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ). 
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ENIKOS.GR ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ...
Αγαπητέ μου, εφόσον έχεις ψηφίσει Χρυσή Αυγή, δεν ξέρω πώς ακριβώς να σε προσαγορεύσω. Ας μείνουμε στο «κύριε» που, υποθέτω,
μας καλύπτει και τους δύο.
Η επιστολή αυτή δεν απευθύνεται στα μέλη της Χρυσής Αυγής, διότι κάθε διάλογος με τους φασίστες είναι αγώνας άγονος, απευθύνεται όμως σε πολίτες που, στο πλαίσιο της δημοκρατίας, επέλεξαν να ψηφίσουν αυτό το κόμμα.
Κι ακριβώς αυτό, η δημοκρατία είναι το πρώτο ζητούμενο. Για την ίδρυσή της, την καθιέρωσή της και την υπεράσπισή της στην Ελλάδα, όπως και παντού αλλού, πλήθος πολιτών, μέγεθος λαού, έχουν χύσει το αίμα τους, αριστεροί, κομμουνιστές, κεντρώοι, σοσιαλιστές, δεξιοί, σοσιαλδημοκράτες, χριστιανοί, αναρχικοί, εβραίοι, αλλοεθνείς, έχουν χύσει το αίμα τους κι έχουν δώσει τη ζωή τους. Μόνον οι φασίστες....το μόνον που έχουν δώσει για τη δημοκρατία είναι οι σφαίρες τους εναντίον της.