Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Έφτασαν τα "καλούδια" του πολυπολιτισμού...εφαρμόζεται στην Ολλανδία η σαρία.



Την ίδια στιγμή που εδώ στην Ελλάδα έχουμε κατακλησθεί από λαθρέποικους και συζητάμε για το αν είναι σωστό ή οχι να υποστούμε την καταπίεση του  ρουπακιώτη, στο κέντρο της Χάγης βρίσκονται σε πραγματική ισχύ οι κανόνες της σαρίας.. Όποιος τρώει χοιρινό του κοβουμε την γλώσσα, ή οποια γυναίκα κοιταξει κατά λάθος λοξά εκει που υπάρχει αντρική παρουσία, την λιθοβολούμε.. αλλά  και αλλα πολλά πολυπολιτισμικά "καλούδια".
Ο ολλανδικός τύπος έγραψε πως σε συνοικία της Χάγης εφαρμόζονται κανόνες της σαρίας. Αναφέρεται πως όσοι πίνουν ποτά ή αυτές που ντύνονται "ανοιχτά" προειδοποιούνται με... ... σκληρό τρόπο.
Μεγάλη συζήτηση προκλήθηκε η αναφορά πως σε συνοικία της Χάγης που είναι το κέντρο της κυβέρνησης της Ολλανδίας "εφαρμόζονται οι κανόνες της σαρίας".
Η ημερήσια ολλανδική εφημερίδα Trouw, δημοσίευσε μια μεγάλη έρευνα σχετικά με την περιοχή Schilderswijk στο κέντρο της Χάγης που στην πλειοψηφία του κατοικείται από ξένους. Σύμφωνα με αυτά που γράφει η εφημερίδα, ομάδα ακραίων ισλαμιστών που κατοικούνε στην συνοικία, εδώ και κάποιο διάστημα, άρχισαν να εφαρμόζουν τους κανόνες της σαρίας.
Κάτοικοι της συνοικίας οι οποίοι πίνουν ή καπνίζουν στον δρόμο ή τρώνε χοιρινό προειδοποιούνται από "αστυνομία σαρίας" που έχει στηθεί από αυτά τα άτομα. Ο μεγαλύτερος όμως στόχος αυτών των ομάδων που λένε πως "η ολλανδική αστυνομία δεν μπαίνει στην συνοικία", είναι οι γυναίκες. (tourkikanea)